Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Πόσο μακριά είναι νυχτωμένοι! Έρχονται αποκαλύψεις με διευθύνσεις και ονόματα

 Ευτυχώς δεν λέτε, που έχουμε κυβέρνηση την "πρώτη φορά αριστερά" και θα σωθούν οι εργαζόμενοι, τα μαγαζιά και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις του Ιδ. Τομέα.


Έρχονται αποκαλύψεις με διευθύνσεις και ονόματα
Έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ημερών ότι θα αποκαλυφθούν τα ονόματα «λαμπερών» δημοσιογράφων που θησαύρισαν «προσφέροντας τις υπηρεσίες» τους, προκειμένου να αποτελέσουν την επικοινωνιακή δύναμη κρούσης ώστε χώρα και λαός να υποταχτούν στις μνημονιακές –ταξικές πολιτικές.

Σύντομα θα υπάρξουν αποκαλύψεις για εταιρείες, με μετόχους «ενημερωτάδες», στις οποίες έμπαιναν χρήματα από εκβιασμούς και άλλες … καθάριες αριστερές μπίζνες, καθώς επίσης και για τις offshore κάποιων… διαμαντιών της «καθαρής ενημέρωσης» και της «διαφάνειας» στις οποίες υπάρχουν κότερα, οικόπεδα, βίλες, καταθέσεις… την στιγμή που ο Ελληνικός λαός πηδάει από τα μπαλκόνια και ο Τσίπρας ανοίγει την ΕΡΤ διάπλατα για να βολέψει τον κομματικό του στρατό με τους φόρους του Ελληνικού λαού.

Πανηγυρίζουν κάποιοι για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.
Είναι, λένε, αυτοί που αγωνίστηκαν να παραμείνει  ανοιχτή από τις 11 Ιουνίου 2013 μέχρι 30/4/2015. Οι  ΕΡΤοπεν, οι της ΠΟΣΠΕΡΤ και κάποιοι άλλοι.

Πόσο μακριά είναι νυχτωμένοι! 
Δεν επαναλειτουργεί   η ΕΡΤ της 10ης Ιουνίου 2013. Αυτή καταργήθηκε κατ εντολήν των σοσιαλΗστών.

Συνεχίζει η ΝΕΡΙΤ που δημιουργήθηκε πάλι, ν. 4173/13 και τώρα μετονομάστηκε σε ΕΡΤ, ν. 4324/15, πάλι με έγκριση των «θεσμών» για να βολευτούν και οι υπόλοιποι αριστεροί που μένανε απ' έξω.

Ένα άλλο θέμα που προκύπτει είναι το κατά πόσον βρίσκονται «εντός τόπου και χρόνου» τα νέα πολυπληθή παιδιά της ΕΡΤ,  και η ΠΟΣΠΕΡΤ που ιδρύθηκε το 1978 και κάλυπτε τα σωματεία των εργαζομένων στην ΕΡΤ εκτός των δημοσιογράφων.

Το 1999 άλλαξε το καταστατικό της και κρατώντας τα αρχικά της, γίνεται ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.

Και ανοίγει τις πόρτες της στους εργαζόμενους στα ιδιωτικά Η.Μ.Μ.Ε. και στα σωματεία τους, που κάνει μέλη της από το 2001.

Το 2005 εντάσσει στο δυναμικό της και τους συμβασιούχους στην ΕΡΤ, στην πραγματικότητα εργαζόμενοι με υποκρύπτουσα εξαρτημένη σχέση.

 Όμως  αυτά βάσει του νόμου 1730. Για να ισχύει σήμερα το καταστατικό της  πρέπει  τροποποιηθεί με βάσει  τους νόμους 4173 και 4324 .

Με «ντου» για νέους διορισμούς στην ΕΡΤ λίγο πριν το κρίσιμο Eurogroup
Στα σκαλοπάτια του Ραδιομεγάρου συγκεντρώθηκαν συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ οι οποίοι μίλησαν για μία νίκη;;!! στην οποία δεν πρέπει να καθησυχαστούν αλλά να συνεχίσουν τον αγώνα για τα εργασιακά τους δικαιώματα, που τα πληρώνει μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ ο Ελληνικός λαός την ίδια στιγμή που οι ίδιοι κομματικοί συνδικαληστές τον οδήγησαν στην ανεργία και στην μετανάστευση στηρίζοντας τα αφεντικά τους...

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------