Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Η σάπια γαλέρα των media και του ΕΔΟΕΑΠ

Την Τετάρτη, 27 Mαΐου 2015, εκδικάστηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή την οποία κατέθεσε το 2012 κατά της Διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) ο ΕΔΟΕΑΠ, διεκδικώντας τα 90 από τα 115 εκατομμύρια ευρώ μετρητά του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης, που στις 9 Μαρτίου 2012 παραδόθηκαν στο εγκληματικό «κούρεμα» (με το περίφημο PSI) του συνόλου της ασφαλιστικής περιουσίας όλων των ασφαλιστικών ταμείων και άλλων οργανισμών του Δημοσίου.

Σήμερα, τρία χρόνια μετά το PSI, ο ΕΔΟΕΑΠ (και λόγω της παρατεταμένης οικονομικής ύφεσης) είναι σε κακή οικονομική κατάσταση και λειτουργεί ακόμα κανονικά μόνο χάρη στις προκαταβολές.. που λαμβάνει -με τη σύμφωνη γνώμη του υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημ. Στρατούλη- από το κύριο ταμείο συντάξεων (ΕΤΑΠ-ΜΜΕ).

Η αγωγή αυτή είναι η μοναδική στην Ελλάδα που κατατέθηκε στα αστικά δικαστήρια από ασφαλιστικό οργανισμό κατά της αδιαφανούς, παράνομης και καταχρηστικής διαχείρισης των αποθεματικών κεφαλαίων (και) του ΕΔΟΕΑΠ (από το 1997 μέχρι το 2012) από την ΤτΕ και της μονομερούς απόφασης της Διοίκησης Προβόπουλου να τα εξανεμίσει... για το καλό μας.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------