Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Δεν πληρώνουμε ούτε ένα ευρώ σε γιατρό του ΕΟΠΥΥ, είναι παράνομο.....

Διαβάστε προσεκτικά.  
Γιατροί του ΕΟΠΥΥ ζήτουσαν χρήματα 
για εξετάσεις και συνταγογράφηση..
Εφόσον ζητηθεί χρηματικό αντίτιμο, θεωρείται παράνομο και πρέπει να καταγγελθούν αμέσως οι γιατροί, στον ΕΟΠΥΥ και στον Ιατρικό Σύλλογο .


Στην καταγγελία προχώρησαν ασθενείς, προκαλώντας την παρέμβαση του Ιατρικού Συλλόγου. ότι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ όταν τους επισκέπτονταν ασθενείς στο ιατρείο τους, τούς ζήτησαν χρήματα για εξετάσεις και συνταγογράφηση, αν και τα ραντεβού τους είχαν κλειστεί με τη διαδικασία που προβλέπει ο Οργανισμός,

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος παρέχει διευκρινίσεις για το τι προβλέπεται από τη σχετική διαδικασία και επισημαίνει ότι σε αυτήν την περίπτωση, η εξέταση και η συνταγογράφηση γίνεται δωρεάν για τον ασθενή.

«Με τη διαδικτυακή υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ, υπάρχει η δυνατότητα να μαθαίνουν οι ασφαλισμένοι που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν γιατρό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ, αν έχει διαθεσιμότητα σε επισκέψεις σε σχέση με το πλαφόν που του έχει χορηγηθεί. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μαθαίνουν αν ο γιατρός που ενδιαφέρονται να επισκεφτούν, τόσο για συνταγογράφηση όσο και για εξέταση, έχει ακόμη διαθέσιμους αριθμούς επισκέψεων ώστε να τηλεφωνήσουν και να πάνε στο ιατρείο του για επίσκεψη δωρεάν», αναφέρει.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «εφόσον ζητηθεί χρηματικό αντίτιμο, θεωρείται παράνομο και ο ασθενής δεν υποχρεούται να το καταβάλει». Ο Ιατρικός σύλλογος καλεί τους ασθενείς αν διαπιστώνουν παράβαση να απευθύνονται στον Σύλλογο και επισημαίνει ότι στο πλαίσιο της προάσπισης των συμφερόντων των ασθενών, θα επιδείξει μηδενική ανοχή σε περίπτωση που αποδειχθούν καταγγελίες σχετικά με το θέμα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------