Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Ο ... Коммунизм της τσέπης

(κλικ στη φώτο) Είναι αντίπαλοι των εργαζομένων. Τα δίνουν όλα για την υποταγή της εργατικής τάξης. Πακτωλός από τζάμπα χρήμα Μας χρησιμοποιούν... Για τον "εργάτη" ρε γαμώτο!!!! Το μεγαλύτερο ψέμα, η δυσθεώρητη απάτη, που δυστυχώς πιάνει τόπο ανάμεσα στους απελπισμένους κι ίσως και ηθικά καταπτοημένους. η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ του κκε. Χρησιμοποιεί πολιτικά μέσα, συμφωνίες και μαζεύει όλες τις δουλειές (από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, τα υπουργεία, της αστικές εφημερίδες μέχρι το Τ.Ε.Ε.). Ο κομματικός τους στρατός και τα κομματικά τους στελέχη βρίσκονται ΠΑΝΤΟΥ.

Οι δουλειές δεν εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν αντιμετωπίζουμε ένα ακόμη τυπογραφείο.

Αντιμετωπίζουμε έναν ολόκληρο κομματικό μηχανισμό με προσβάσεις και συναλλαγές στην κυβέρνηση σε όλο τον κρατικό μηχανισμό, σε όλο τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;; Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης 80 χρόνια αγώνες και θυσία όλα τα πουλήσανε για μια εταιρία...

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------