Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Και ποια είναι η ανταμοιβή τους;

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Σου γράφω μέσα στην απόγνωση μου πλέον για την τυπογραφία μας που δυστυχώς την και μας κατάντησαν να έχουμε φτάσει πολύς κόσμος στα όρια του. Έχω φτάσει στα όρια της χρεωκοπίας και δυστυχώς σκέψεις που δεν θα έκανα ποτέ περνάνε από το μυαλό μου τελευταία αλλά δεν βρίσκω κάποια λύση.

3/12/09 00:16

Περιμένουμε την παρουσία και τις προτάσεις του νέου ΔΣ του ΣΕΜΕΕ. Συνάδελφοι, εάν δεν αναλάβετε δράση άμεσα και δεν προτείνετε τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων θα είσαστε υπεύθυνοι για την κατάντια της τυπογραφίας.
Διαβάστε προσεκτικά typografeio και θα καταλάβετε τι απασχολεί τον κλάδο. Αγωνιστικό κάλεσμα συσπείρωσης και δράσης όλων των συναδέλφων. Μην σας αποπροσανατολίζουν τα παλαιά μέλη του ΔΣ για να ελέγχουν το ΣΕΜΕΕ.
Πάρτε θέση και μην κάνετε το ΣΕΜΕΕ ένα κλειστό κλαμπ Διαπλεκόμενων...
Όλα ξεκίνησαν το 1455 όπου έγινε το πρώτο βιβλίο της ανθρωπότητας σε χαρτί από δέρμα νεογέννητου μοσχαριού στη Μαγεντία από τον Γουτεμβέργιο. Ήταν μια Βίβλος τυπωμένη σε σελίδες των 42 γραμμών (στίχων) χωρίς αρίθμηση ή τίτλο, ενώ είναι το μοναδικό βιβλίο του Γουτεμβέργιου που σώζεται μέχρι σήμερα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------