Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Kαταθέτουν τις πινακίδες

«Ρεβεγιόν» στις... εφορίες κάνουν αυτό το διάστημα εκατοντάδες πολίτες κάθε μέρα οι οποίοι καταθέτουν τις πινακίδες των παλαιών οχημάτων που διαθέτουν.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τα νέα τέλη κυκλοφορίας για οχήματα με πρώτο έτος κυκλοφορίας πριν από το 1996 είναι έως και δύο φορές ακριβότερα από όσα ίσχυαν πέρσι.

 
Για την κατάθεση των πινακίδων στις εφορίες απαιτείται αντίγραφο του Ε9 που να αποδεικνύει ότι ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. έχει υπό την κυριότητά του ιδιόκτητο περιφραγμένο χώρο, όπου έχει σταθμεύσει το αυτοκίνητο, όσο καιρό οι πινακίδες βρίσκονται στην εφορία.

 
Επίσης, απαιτείται το σύνολο των προηγούμενων τελών κυκλοφορίας να έχει εξοφληθεί.


Κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας από τη Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας (ΙΝΚΑ), αίτηση κατά του Ελληνικού Δημοσίου, για την ακύρωση της απόφασης περί διάθεσης σημάτων τελών κυκλοφορίας αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών έτους 2010. Το ΙΝΚΑ καλεί την Κυβέρνηση να αποσύρει την αναπροσαρμογή των τελών κυκλοφορίας, όπου επιβάλλονται περιβαλλοντικά τέλη και ειδικός φόρος για τους κατόχους αυτοκινήτων ιδιωτικής και Δημόσιας χρήσης, ως μέτρο, παράνομο - αντιφατικό - άδικο - αντισυνταγματικό - αντιοικονομικό.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------