Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΕΛΟΣ στις ανώνυμες χρηματοδοτήσεις υποψηφίων και συνδυασμών κατά τις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Σε αυτή την διαδικτυακή πύλη www.ekloges. ypes.gr, ο κάθε υποψήφιος συνδυασμού σε περιφέρειες και δήμους άνω των 10.000 κατοίκων υποχρεούται να αναρτά τα έσοδα και τις δαπάνες τους.
Τέλος τα κουπόνια
Η χρηματοδότηση των συνδυασμών και των υποψηφίων θα γίνεται αποκλειστικά μέσω τραπεζικών λογαριασμών, ενώ, όπως προβλέπει ο σχετικός νόμος, η χρηματοδότηση μέσω κουπονιών έχει καταργηθεί, καθώς διαπιστώθηκαν κατά το παρελθόν αδιαφανείς διαδικασίες άντλησης εσόδων.

Στις επιτροπές ελέγχου δαπανών και εκλογικών παραβάσεων θα προεδρεύει δικαστικός λειτουργός, ενώ μεταξύ των μελών τις επιτροπής θα συμμετέχει και ο προϊστάμενος του Περιφερειακού ΣΔΟΕ. Οι δε κυρώσεις που θα επιβάλλονται από την επιτροπή θα είναι εκτελεστές, χωρίς να μπορεί να παρεμβαίνει άλλο όργανο. Η μη δημοσιοποίηση των δαπανών επισύρει αυστηρές κυρώσεις.
Γιατί δεν ξυπνάς , δεν παλεύεις για τα δικαιώματα σου , για το μέλλον της πατρίδας σου , για τον μέλλον που αφήνεις κληρονομία στα παιδιά σου .Επιτρέπεις να κάνουν κονσέρβα το μυαλό σου. Φοβάσαι να σηκώσεις το ανάστημα σου , να διεκδικήσεις , να ζητήσεις , να απαιτήσεις. Θέλουν να σε κάνουν να πιστέψεις πως είσαι αδύναμος σκλάβος και πάντα στις υπηρεσίες τους. Βιάζουν την ψυχή σου και τα όνειρα σου. Και εσύ κάθεσαι στον καναπέ και παρακολουθείς τα γεγονότα όπως αυτοί θέλουν , να τα φας και να τα χωνέψεις ευχαρίστα.Όλοι έχουμε την δύναμη να αλλάξουμε τον κόσμο αρκεί να αρχίσουμε πρώτα με τον εαυτό μας!. Σκεφτείτε το λοιπόν..

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------