Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ο Ψυχάρης δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει την Εργασιακή Επιτροπή

Χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στον ΔΟΛ γενική συνέλευση εργαζομένων, με αφορμή τις εξαγγελίες της εταιρείας για μαζικές απολύσεις. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες ζητήθηκε από τους διευθυντές των διοικητικών τμημάτων να παραδώσουν λίστες με ονόματα διοικητικών υπαλλήλων, ώστε να προχωρήσουν σε απολύσεις που θα φτάνουν το 50% από κάθε τμήμα.
Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε στους διαδρόμους του κτηρίου, αφού ο Ψυχάρης δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει την Εργασιακή Επιτροπή, ώστε να παραχωρήσει αίθουσα για το σκοπό αυτό. Οι εργαζόμενοι -δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί- έδειξαν αγωνιστική διάθεση και αποφάσισαν να συνταχθεί άμεσα ψήφισμα σχετικά με τις μαζικές απολύσεις, το οποίο θα καλεί όλα τα σωματεία να εξαγγείλουν απεργία την Τετάρτη, εκφράζοντας έτσι και την αλληλεγγύη τους στους απολυμένους των “Ελληνικών Γραμμάτων”, που θα συμμετάσχουν στην κλαδική απεργία των βιβλιοϋπαλλήλων την ίδια μέρα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------