Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

«Το μεγαλύτερο έγκλημα στα μεταπολιτευτικά χρονικά» Πουλούν την Ελλάδα για να πληρώσουν τα κλεμμένα

Οι Έλληνες δεν χρωστάνε ΤΙΠΟΤΑ.-
Αρκετά μας ρουφήξατε το αίμα.
Το Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας υπό τη μορφή ανώνυμης εταιρείας θα έχει διάρκεια 6 έτη Το διοικητικό συμβούλιο είναι 5μελές με 3τή θητεία και σε αυτό μετέχουν Ευρωπαίοι παρατηρητές. Τα χρήματα που θα εισρεύσουν σε αυτό θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους στους δανειστές τ ο υ ς .

Πωλούν το νερό, την ηλεκρικη ενέργεια δημόσιες εκτάσεις μέχρι και 100 χρόνια και εκχωρούν ακόμα,  τον αιγιαλό και την παραλία της χώρας προκειμένου να μαζέψουν 50 δισ. ευρώ από τη περιουσία των Ελλήνων βάσει της συμφωνίας με την τρόικα.

«το μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι ότι για 150 εκατομμύρια θα δώσουμε σε ιδιώτες υποδομές ανεκτίμητης αξίας άνω των 6 δισ. προκειμένου να κερδοσκοπούν. Μας γυρνάνε πίσω στις εποχές της ΟΥΛΕΝ, βυθίζουν την κοινωνία στην απελπισία και στην απόγνωση. Αυτά τα μέτρα δεν πρέπει να περάσουν. Η κοινωνία θα αντισταθεί»

Διαβάστε τι έκανε η Αίγυπτος: Η Αίγυπτος δε θα χρειαστεί τη βοήθεια της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών χάρη σε δάνειο του Κατάρ.


Τόσα πολλά διεστραμμένα μυαλά που κάθε μέρα σκέπτονται πώς να εξοντώσουν τους Έλληνες και τα Ελληνικά νοικοκυριά δεν μαζεύτηκαν ποτέ άλλοτε στη βουλή.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------