Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

πατροπαράδοτη και καλοδουλεμένη συνταγή: Μανιασμένη επίθεσή στους μικρομεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες και στους μισθωτούς

Το οικονομικό επιτελείο, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να μαζέψει έσοδα από το Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας και από τις πισίνες, στρέφει το βλέμμα του στην πατροπαράδοτη και καλοδουλεμένη συνταγή: στους μικρομεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες και στους μισθωτούς, που αρνήθηκαν να υποστούν το «φέσι» της περαίωσης.

Ήδη στις εφορίες έχει σταλεί σχετική ενημέρωση να ξεκινήσουν άμεσα τις κλήσεις σε όσους εντοπίζουν να μην έχουν περαιωθεί, για να προσκομίσουν τα βιβλία τους για έλεγχο. Η διαδικασία αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες βδομάδες και, σε όποιες περιπτώσεις βρίσκονται παρατυπίες, τα πρόστιμα και οι προσαυξήσεις θα είναι ιδιαίτερα τσουχτερά!

Σε έκτακτη σύσκεψη την Παρασκευή, αποφασίστηκε ότι το αφορολόγητο θα μειωθεί σε 8.000 ευρώ από 12.000 που ήταν μέχρι σήμερα. Τα νέα φορολογικά μέτρα, που θα επιβαρύνουν συνολικά 8.500.000 πολίτες, αναμένεται να περάσουν από έγκριση από το Υπουργικό Συμβούλιο της Δευτέρας. Στη σύσκεψη δεν ξεκαθαρίστηκε με τι φορολογικό συντελεστή θα επιβαρύνεται το κλιμάκιο εισοδήματος από 8.000 ευρώ ως 12.000 ευρώ.
Φέρτε πίσω τα κλεμμένα

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------