Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Το Σωματείο της ΜΕΛ να σταθεί όρθιο

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας Τύπου – Χάρτου «καλεί το Σωματείο της ΜΕΛ να σταθεί όρθιο και να μην υποκύψει στις αφόρητες πιέσεις και τους εκβιασμούς που ασκεί η εργοδοσία, να πάρει τη σωστή ταξική θέση για υπογραφή ΣΣΕ».

Τελευταίο παράδειγμα αποτέλεσε η ωμή και τρομοκρατική παρέμβαση που έκανε με ανακοίνωση που κυκλοφόρησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Χάρτου (ΣΕΒΙΧΑ) και ιδιοκτήτης της Μακεδονικής Εταιρείας Χάρτου (ΜΕΛ ΑΕ), με την οποία καλεί τους εργαζόμενους να σπάσουν την απεργία, ασκώντας αφόρητες πιέσεις, εκβιασμούς και τρομοκρατία. «Αυτή είναι η δημοκρατία στους χώρους δουλειάς», σχολιάζει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Τύπου – Χάρτου.

Και τονίζει: «Απ’ την πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε η απεργία του κλάδου, δεν σταμάτησε (σ.σ.: ο πρόεδρος του ΣΕΒΙΧΑ) ούτε στιγμή να απευθύνεται σε όλους τους εργοδότες του κλάδου και να τους καλεί να τσακίσουν την απεργία των εργαζομένων. Συνεπώς εδώ έχουμε να κάνουμε με οργανωμένο σχέδιο των εργοδοτών του κλάδου».

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------