Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ATHENS PRINTCOMM 2013

Ο Σ.Ε.Μ.Ε.Ε. έχει αναλάβει τη διοργάνωση του Συνεδρίου ATHENS PRINTCOMM 2013 που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου 2013 στο Ευγενίδειο Ίδρυμα,


Μία αισιόδοξη σκέψη γέννησε την έμπνευση…Η έμπνευση, την ιδέα… Και η ιδέα αυτή, τώρα, γίνεται πραγματικότητα, προκειμένου να καλύψει την ανάγκη ενημέρωσης του κλάδου που είναι πλέον επιτακτική.

Ο ελληνικός κλάδος εκτυπώσεων, μπορεί και έχει τις δυνατότητες να ανταποκριθεί στη σημερινή σύνθετη πραγματικότητα της αγοράς, παράλληλα όμως είναι αναγκαίο να προβληθεί, να ανασυγκροτηθεί, να επηρεάσει τις μελλοντικές εξελίξεις.

Ο Σ.Ε.Μ.Ε.Ε. από το 1969 εκπροσωπεί τις εκτυπωτικές επιχειρήσεις της χώρας, με στόχο την ενότητα, την ενημέρωση, την αναβάθμιση και το μέλλον του κλάδου. Στα πλαίσια αυτά, διοργανώνει Πανελλήνιο Συνέδριο και Έκθεση Εκτύπωσης, το «ATHENSPRINTCOMM2013», με Θέμα «Το Μέλλον της Εκτύπωσης-TheFutureofPrinting», το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2013.

Σκοπός μας είναι να εξετάσουμε διεξοδικά τη μέχρι σήμερα διαμορφωμένη κατάσταση. Η οικονομική ύφεση και η έντονη εξέλιξη της τεχνολογίας, επηρεάζει άμεσα το μέλλον της εκτύπωσης και των εφαρμογών της.

Στο Συνέδριο θα μιλήσουν εξειδικευμένοι και καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες της εκτυπωτικής βιομηχανίας, οι οποίοι θα αναλύσουν τις δυνατότητες και τους στόχους μιας νέας εποχής.

Το Συνέδριο απευθύνεται και ενδιαφέρει όλους εκείνους που ασχολούνται με Γραφικές Τέχνες, αλλά και όσους επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από τις εξελίξεις στο χώρο αυτό. Θα συνοδεύεται από μία εξειδικευμένη πολύμορφη Έκθεση (tabletop) που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο του Συνεδρίου και θα αποτελείται από περιορισμένο αριθμό εκθετών. Οι εκθέτες θα είναι άμεσα συνδεδεμένοι με το αντικείμενο του Συνεδρίου και θα είναι μία μοναδική ευκαιρία επικοινωνίας και προβολής των επιχειρήσεών τους.

Για πληροφορίες και διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Συνδέσμου, στο τηλ.: 210 82 12 300, ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση

 info@semee.gr

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------