Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Αλήθειες και Ψέματα «Πύργος της Βαβέλ» είναι ο κλάδος

«Το Μέλλον της Εκτύπωσης-TheFutureofPrinting» ή "το Μέλλον της Ελληνικής Τυπογραφίας"

Ο Σ.Ε.Μ.Ε.Ε. από το 1969 εκπροσωπεί τις εκτυπωτικές επιχειρήσεις της χώρας, με στόχο την ενότητα, την ενημέρωση, την αναβάθμιση; και το μέλλον του κλάδου;;;;;;;;!!
Μετά από μια τέτοια δήλωση από τον Σ.Ε.Μ.Ε.Ε. και οι πλέον άκαρδοι σπάραξαν...
Μια όμορφη ατμόσφαιρα. Το σκηνικό της «αγαπημένης οικογένειας» που θέλει να περάσει η ηγεσία των συνδικαλιστών του  Σ.Ε.Μ.Ε.Ε. στους ιθαγενείς.

Και εμείς απορούμε!!!  
Με τι συνδικαλιστές θα αναβαθμιστεί ο κλάδος για να έχει μέλλον όταν οι διοίκηση του Σ.Ε.Μ.Ε.Ε. είναι άφαντη και εμφανίζετε ξαφνικά όχι για να προτείνει λύσεις για τα λουκέτα και την ανεργία ή να ζητήσει εργασιακή ειρήνη από την Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων και την Ομοσπονδία Τύπου-Χάρτου μπας και σωθεί κανένα τυπογραφείο και γλιτώσει την ανεργία κανένας εργαζόμενος αλλά για να αναλάβει την διοργάνωση του Συνεδρίου ATHENS PRINTCOMM 2013 με γνωστούς χορηγούς και Θέμα «Το Μέλλον της Εκτύπωσης-TheFutureofPrinting» και ΌΧΙ με θέμα "το Μέλλον της Ελληνικής Τυπογραφίας" γιατί όπως ξέρουν πολύ καλά στο Σ.Ε.Μ.Ε.Ε έτσι όπως πάνε τα πράγματα στο Μέλλον ΔΕΝ θα υπάρχουν Ελληνικά τυπογραφεία.

τελικά μας δουλεύουνε όλοι χοντρά#* 

Κύριοι στο Σ.Ε.Μ.Ε.Ε έχετε κανένα σχόλιο; καμία πρόταση για την θλιβερή αφίσα της FIMI PACK και τους 120 συναδέλφους που οδηγήθηκαν στην  ανεργία μετά το λουκέτο. Για τους 40 συναδέλφους χωρίς δουλειά της ΔΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΑΕΒΕ. Καμία ανακοίνωση για τα χιλιάδες λουκέτα και την κατάντια της Ελληνικής Τυπογραφίας. Καμία σκέψη για την αντιμετώπισή της εισαγόμενης τυπογραφίας που καταστρέφει τυπογραφεία, εργαζόμενους, προμηθευτές και βυθίζει στην απόγνωση τον κλάδο.
 Με τι συνδικαλιστές θα αναβαθμιστεί ο κλάδος 
για να έχει μέλλον;
Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!! 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------