Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Τα κομματόσκυλα αποτελείωσαν τον Έλληνα εργαζόμενο

Όλη η πολιτική συμμορία των συνδικαλιστών θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τους 1.650.000 Έλληνες ανέργους  και από τις οικογένειες των 4.000 Ελλήνων που αυτοκτόνησαν.

Οι κομματικοί συνδικαλιστές του κλάδου  έχουν τόσο θράσος που ετοιμάζουν πανηγύρι αύριο στην ΒΙΟΧΑΡΤΙΚΗ. στην πύλη του εργοστασίου, στον Ασπρόπυργο για τους απλήρωτους.

Οι εργαζόμενοι της ΒΙΟΧΑΡΤΙΚΗΣ είναι  απλήρωτοι εδώ και δύο χρόνια. Βιώνουν την ανέχεια και την εξαθλίωση και παρά τον αγώνα τους συναντούν την αδιαφορία. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή τα κομματικά ανδρείκελα μετά την επερώτηση των βολευτών του ΚΚΕ klik εδώ να στήσουν άλλη μια ανέξοδη κομματική φιέστα χωρίς ουσία για να έχουν να γράψουν και κάτι στον Ριζοσπάστη.

Αυτό που δεν λένε στους Έλληνες ανέργους είναι πόσες θέσεις εργασίας τους έχουν κλέψει τα ταξικά τους; αδέλφια από το Πακιστάν, την Βουλγαρία και την Τουρκία.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------