Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Και ο θεός αλλού να βλέπει..δεν κοιταζει χαμηλά..

 Στην Ελλάδα του 2013 που οι Έλληνες, οι κληρονόμοι αυτής της πλούσιας γης και του πιο λαμπρού πολιτισμού, εξαθλιωμένοι αναζητούν φαγητό στα συσσίτια και στα σκουπίδια, αναζητούν μια οποιαδήποτε δουλειά και οπουδήποτε. Ενώ οι λεγόμενοι προοδευτικοί αριστεροί του συνταγματικού τόξου ζητάνε την ψήφο του Ελληνικού λαού για να τον κυβερνήσουν.

Πως αλλάζουν οι καιροί!!!!
παλιά το όνειρο των κομμουνιστών ήταν να πάνε να ζήσουν στον σοσιαλιστικό παράδεισο της Βουλγαρίας και της Ρωσίας.. Τώρα οι Έλληνες μεταναστεύουν στην Βουλγαρία για να γλυτώσουν από την κομουνιστική Ελλάδα των ΤΙΠΟΤΑ.



ΕΛΣΤΑΤ . Από την ανεργία πλήττονται οι νέοι ηλικίας 15-24 ετών 57,5%, ενώ η πλέον παραγωγική ηλικιακή ομάδα των 25- 34 ετών χτυπάει 36%. Έπονται οι ηλικίες 35- 44 ετών (23,4%), 45-54 ετών (21,3%), 55- 64 ετών (16,3%).

Δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση ... ΚΥΑ 4426/117/12.03.2013 (ΦΕΚ 681/22.03.2013 τεύχος Β’) η οποία υπογράφεται από τον Υπουργό Εξωτερικών Αβραμόπουλο, εσωτερικών Αθανασίου και υφυπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με την οποία πρόκειται να έρθουν με τη μέθοδο της μετάκλησης, δηλαδή μετακλητούς εργάτες από τρίτες χώρες, η οποία λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος εισόδου λαθρομεταναστών οι οποίοι νομιμοποιούνται κανονικότατα.!

 Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευτεί. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκαστεί να συμμορφωθεί.

Μη ξεχνάμε πως τα κάστρα πρώτα πέφτουν από μέσα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------