Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Αμερικανικοί φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα και στην Αθήνα

Ανακοίνωση «συναγερμού» εξέδωσε η αμερικανική πρεσβεία
 στην Αθήνα για το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης την περίοδο των εορτών.

Οι βίαιοι εξτρεμιστές, προειδοποιεί η ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας, συνεχίζουν να επικεντρώνονται σε τοποθεσίες όπως οι αγορές Χριστουγέννων, τα εμπορικά κέντρα, τα αεροδρόμια, τα κλαμπ, τα εστιατόρια, οι χώροι λατρείας και άλλοι στόχοι που επισκέπτονται οι τουρίστες.

Το μήνυμα της αμερικανικής πρεσβείας συνιστά στους Αμερικανούς υπηκόους που θα επισκεφτούν την Ελλάδα επαγρύπνηση, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν βρίσκονται σε πολυσύχναστους χώρους και να παρακολουθούν τα τοπικά ΜΜΕ.

 
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται και οι αρχές σε πολλές πόλεις της Ευρώπης για την γιορτή των Χριστουγέννων. Σε αυτό το κλίμα τα μέτρα ασφαλείας στις εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα είναι δρακόντεια, σε πόλεις της Γηραιάς Ηπείρου.

Σε ολόκληρη την Ιταλία και το Βατικανό οι αρχές βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής για το διήμερο των Χριστουγέννων, ενώ στη Γαλλία, τη Βρετανία και τη Γερμανία, χώρες που βρέθηκαν στο στόχαστρο των ισλαμιστών, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί σε δημοφιλείς τουριστικές περιοχές στις μεγάλες πόλεις και σε άλλους πολυσύχναστους δημόσιους χώρους.



Σε μια περίοδο που η μετανάστευση, βρίσκεται σε έξαρση χωρίς να ελέγχετε ποιος μπαίνει στην ευρώπη, οι πιθανότητες ενός τρομοκρατικού χτυπήματος αυξάνονται κατακόρυφα.  Ανησυχία επικρατεί στη διεθνή κοινότητα για τρομοκρατικό χτύπημα ενόψει των εορτών ύστερα και από τις δύο επιθέσεις σε Λονδίνο και Χάγη. 

 Αυτή είναι η Ευρώπη που ονειρευόμαστε;

 Να φοβόμαστε να περπατήσουμε στους δρόμους, να μας σκοτώνουν όταν γιορτάζουμε, να δολοφονούν τα παιδιά μας στις αγορές τον Χριστουγέννων; 


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------