Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Ένα σενάριο που γίνεται πραγματικότητα στην χώρα μας

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΣΥΡΙΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!! Ένα σενάριο που γίνεται πραγματικότητα στην χώρα μας σήμερα. Ας σκεφτούμε την παρακάτω ιστορία. Έχει τελειώσει ο Β΄ Παγκόσμιος πόλεμος. Στην Γερμανία επικρατούν οι αντιναζιστικές δυνάμεις και οι εν δράσει ναζιστές... δεν αισθάνονται τόσο άνετα. Θεωρούμενοι ως υπαίτιοι των δεινών του Γερμανικού λαού, βρίσκονται σε δυσμένεια στην νέα Γερμανία.

 Αναγκάζονται τότε να καταφύγουν σε άλλες χώρες. Μια εκ των χωρών του προορισμού τους είναι και η Ελλάδα.
 Πως θα σας φαινόταν αν η Ελλάδα της δεκαετίας του 1950, υποδεχόταν τους Γερμανούς ναζί (με τα παιδάκια τους), ως πρόσφυγες αιτούμενους ασύλου;
 Πως θα σας φαινόταν αν εκτός από άσυλο τους παρείχε η Ελλάδα, όλες τις ανέσεις μιας ευχάριστης ζωής;
 Τους παρείχε σπίτια δωρεάν, διατροφή, παιδεία, υγεία και μισθό;
 Προφανώς μας είναι δύσκολο να φανταστούμε ένα τέτοιο σενάριο, που θα μας έκανε να επαναστατήσουμε (αν επρόκειτο για Γερμανούς).
 Δεν είναι όμως καθόλου δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε το σενάριο που ζούμε σήμερα. Είναι ακριβώς το ίδιο μόνο που στην θέση των Γερμανών είναι Σύριοι.
 Είναι οι Σύριοι ισλαμιστές (της αραβικής άνοιξης) που ξεκίνησαν τον πόλεμο στην Συρία εναντίον του Άσαντ και των Χριστιανών της Συρίας.
 Ναι είναι οι θύτες, οι πολέμαρχοι που αιματοκύλησαν την Συρία και εμείς σήμερα τους υποδεχόμαστε ως "πρόσφυγες" που χρήζουν προστασίας και ασύλου "ως θύματα πολέμου".
 Αυτό είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο της ιστορίας, που αποκαλύπτει ένα μέρος του λαού μας, ανίκανο να αντιληφθεί στοιχειώδη ιστορικά γεγονότα και απόλυτα επιρρεπή στην μαύρη προπαγάνδα.
 Ναι είναι η απόλυτη ιστορική διαστροφή να αποκαλείς "θύματα πολέμου", αυτούς που προκάλεσαν τον πόλεμο στην χώρα τους!

 Ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη είναι οι προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης συνεχίζοντας με περισσότερο όμως ζήλο θα έλεγα το μεγαλειώδες έργο της προηγουμένης. Ένα έργο που σαν σκοπό έχει να κάνει ξεκάθαρο σε όλο τον πλανήτη πως η Ελλάδα είναι ο τόπος των ονείρων όλων των δισεκατομμυρίων ανθρώπων που έχουν κάποιο πρόβλημα επιβίωσης, άσχετα αν είναι μικρό ή μεγάλο.

 Ένα έργο που στόχο έχει όλοι αυτοί οι ταλαιπωρημένοι συνάνθρωποί μας να ζουν σε κωμοπόλεις που ήδη χτίζονται για αυτούς σε όλη τη χώρα, να έχουν επιδόματα, σπίτια, φαγητό, περίθαλψη, παιδεία, δωρεάν εισιτήρια στα ΚΤΕΛ, κινητά και γενικά τα πάντα πληρωμένα, για πάντα. 

Το στοίχημα που έβαλε λοιπόν η κυβέρνηση της ροζ αριστεράς και συνεχίζει σήμερα να θέτει η κυβέρνηση της γαλάζιας αριστεράς είναι μεγάλο, πανανθρώπινο και σοβαρό και το ερώτημα που προβληματίζει την νέα μας κυβέρνηση τούτο: Θα τα καταφέρει η μικρή και ταπεινή Ελλάδα από αμερικανογερμανική να γίνει ισλαμικοαφγανοπακιστανοτουρκική αποικία και πότε;*

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------