Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

«κρεμάται επί ξύλου» η ομογένεια

Η Ομογένεια δεν εξαρτάται από τα προσωπικά ρουσφέτια, άρα δεν είναι εξαρτάται από το κάθε τσόλι που θα πλασαριστεί ως υποψήφιος βουλευτής με σκοπό να πουλήσει Ελλάδα για να κάνει ταμείο.
Η μεγάλη πλειοψηφία των βουλευτών (που εκπροσωπούν την μεγάλη πλειοψηφία των εν Ελλάδι ψηφοφόρων) ψηφίζει τον νόμο «για την διευκόλυνση της ψήφου των Ελλήνων ψηφοφόρων που ζουν στο εξωτερικό».
Με αυτόν τον νόμο η τεράστια πλειοψηφία των ομογενών που ζουν σε Αμερική, Καναδά και Αυστραλία (δηλ. μερικά εκατομμύρια Ελλήνων) δεν θα μπορούν να ψηφίζουν (διότι λείπουν πάνω από 35 χρόνια από την Ελλάδα, και δεν έχουν ζήσει δυο χρόνια συνεχώς στην Ελλάδα κατά τα τελευταία 35 χρόνια).
Με τον νόμο που ψηφίζεται σήμερα στην Ελληνική βουλή θεσμοθετείται κατά τον πλέον επίσημο τρόπο ο διαχωρισμός των Ελλήνων σε πολίτες διαφορετικών ταχυτήτων και νομιμοποιούνται απαράδεκτες διακρίσεις.
Επειδή όλα αυτά γίνονται με την σύμφωνη γνώμη των δυο τρίτων της βουλής, και συνεπώς την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, δεν μου επιτρέπεται να έχω πλέον καμία γνώμη στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδος .
Εσείς συνεχίστε τις πολιτικές σας συζητήσεις και αναλύσεις ανεπηρέαστοι.
Εμείς εδώ οι εκτός Ελλάδος θα πρέπει τώρα να κόψουμε κάθε επαφή με την μητέρα πατρίδα που μας αποκήρυξε κατά τον πιο επίσημο τρόπο και να αφοσιωθούμε ολόψυχα στις χώρες που μας υποδέχθηκαν και μας έδωσαν ψωμί, και όπου πληρώνουμε φόρους και έχουμε και δικαίωμα ψήφου.

Η Ομογένεια των Ελλήνων θα μπορούσε να βοηθήσει ποικιλοτρόπως τα συμφέροντα της Ελλάδος με το κατάλληλο λόμπι εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις όπως και το έχουν κάνει πολλές φορές και χωρίς να τους ζητηθεί.

Βλέπουμε πως άλλες χώρες αξιοποιούν την ομογένεια για τα συμφέροντα των χωρών τους με σημείο αναφοράς των Εβραικό λόμπι που είναι πανίσχυρο.

Δυστυχώς όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις όπως και η παρούσα δεν έχουν δημιουργήσει της κατάλληλες σχέσεις με την απανταχού ομογένεια και ο μόνος λόγος που ασχολούνται με την ομογένεια έχει να κάνει με καθαρά κομματικούς λόγους και προσωπικούς.

Αυτές οι κυβερνήσεις είναι ανίκανες να λύσουν και να προασπίσουν τα συμφέροντα όσων ζούνε στην Ελλάδα και περιμένεις να βρούνε λύσεις στα προβλήματα της ομογένειας;.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------