Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

"Προσφυγάκια" Βρυξελλών

Βλέπετε ανήμπορους ή τρομαγμένους μετανάστες;...

Αυτό που βλέπουμε στο συγκεκριμένο βίντεο από την Σάμο -αλλά και αντικατοπτρίζει  το σύνολο των ροών- είναι ένα άναρχο συνονθύλευμα  μεταναστών από αφρικανικές -κυρίως- χώρες , που προφανώς μετακινούνται βάση κάποιου οργανωμένου σχεδίου. Με το πρόσχημα των προσφυγικών ροών από εμπόλεμες περιοχές ΜΚΟ και κυκλώματα διακινητών έχουν στήσει μια φάμπρικα με τρομακτικά κέρδη αλλά και τραγικές εθνικές επιπτώσεις. Μιλάμε για απόβαση , δεν μιλάμε για οικονομικούς μετανάστες που γέννησε μια κρίση.
Δυστυχώς κάποιοι συνεχίζουν να πουλάνε ανθρωπισμό και να υπονομεύουν το εθνικό συμφέρον. Η ένταση της οργής και της αγανάκτησης που έχει κορυφωθεί ακόμη και σε θεσμικούς παράγοντες των νησιών , όπως δήμαρχοι και δημοτικά συμβούλια δείχνει ότι η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη και εκτός ελέγχου.
Η Απόβαση στα νησιά προχωρά κανονικά…. ο εποικισμός σε πλήρη ανάπτυξη. Το 2050 θα είμαστε όπως λένε οι επίσημες εκθέσεις κάτω από 8 εκατομμύρια Έλληνες λόγω της υπογεννητικότητας και της φυγής στη Δύση …. αυτοί θα μας έχουν ξεπεράσει, αφού τους παρέχουμε τα πάντα ….. Η Κερκόπορτα έχει ανοίξει.
Τελικά τι προέχει; Η εθνική ασφάλεια ή το δίκαιο των οργανωμένων συμφερόντων; Δεν πρόκειται για ακραίο λόγο και εθνικιστικό παραλήρημα,  είναι κοινή διαπίστωση θεσμικών, ακαδημαϊκών και εκατομμύρια πολιτών.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------