Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Κρεμάστε τους εγκληματίες στο Σύνταγμα όταν στρέφονται κατά της Ελλάδας

Κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της ελληνικής "πολιτικής Δανιμαρκίας"


Αποκαλύψεις για το πώς λειτουργεί το κύκλωμα με τις πλαστές ιατρικές βεβαιώσεις στους «αιτούντες» έκανε ένας παράνομος μετανάστης, ο οποίος αφού πρώτα μπήκε στην Ελλάδα χωρίς κανένα πρόβλημα το υποδέχθηκαν Έλληνες   ΜΚΟ  στη συνέχεια ήρθε  σε επαφή με τη σπείρα ιματιον Ελλήνων που χορηγούσαν ψεύτικες βεβαίωσης για να καταστρέψουν τη χώρα.

  Αιτία η εξάρθρωση από την  Αστυνομία εγκληματικού δικτύου στη Μυτιλήνη, η οποία εφοδίαζε παράνομα μετανάστες με πλαστές γνωματεύσεις «μετατραυματικού στρες» για να χαρακτηριστούν ως «ευάλωτα πρόσωπα», έτσι ώστε να πάρουν πιο εύκολα άσυλο.  

Ο πράνομος μετανάστης μίλησε ακόμα και στο κεντρικό δελτίο του Alpha αντί να τον έχουν απελάσει αμέσως μετά τη μαρτυρία του  για τη δράση ανθελλήνων εγκληματιών απατεώνων δικηγόρων και γιατρών που μπορούν σε συνεννόηση με άλλα κυκλώματα έναντι μεγάλης αμοιβής, να δώσουν πλαστές βεβαιώσεις προκειμένου να τρέξουν οι διαδικασίες για το άσυλο.  «Όταν παίρνεις αυτά τα έγγραφα, για παράδειγμα από τον ψυχίατρο, μπορείς πιο εύκολα να λάβεις θετική απάντηση», ανέφερε αρχικά ο λαθρομετανάστης και αποκάλυψε: «στα νησιά η μαφία έχει περιορισμένη παρουσία, το μεγαλύτερο κομμάτι βρίσκεται εδώ (σ.σ. Αθήνα)».  Όσο για την ταρίφα που υπάρχει στην Αθήνα, είπε: «Αν είσαι τυχερός μπορείς και με 500 ευρώ, αλλά τα ποσά φτάνουν στις 2.000 έως 3.000 ευρώ. Εγώ πήγα σε δικηγόρο και την πρώτη φορά του έδωσα 400 ευρώ και στη δεύτερη 800 ευρώ. 

Έπειτα από δύο μήνες ο δικηγόρος δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Σου λένε ότι μπορούν να σου φτιάξουν ότι θες από χαρτιά και να στα δώσουν». 

 Στη συνέχεια ο λαθρομετανάστης, πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι υπάρχουν δικηγόροι που δουλεύουν στη μαφία. Η υπηρεσία ασύλου γνωρίζει, αλλά αδιαφορεί».

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------