Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ 23/6/11 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ι.ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΑΕΒΕ

Κύριοι ,
Με την παρούσα θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε για την αναδημοσίευση εκ μέρους σας ανακριβών και αναληθών σχολίων που βλάπτουν την υπόσταση της εταιρείας μας.

Η εταιρεία «Ι. ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΑΕΒΕ» ήταν πάντα, είναι και θα συνεχίσει να είναι μια εταιρεία με ανθρώπινο πρόσωπο, που σέβεται και υπολογίζει με έργα και όχι με λόγια τους εργαζόμενους σ’ αυτήν εδώ και 48 ολόκληρα χρόνια!

Επί σειρά ετών πλήρωνε και πληρώνει μισθούς και ημερομίσθια πολύ ανώτερα των βασικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας ,ενώ οι συνθήκες εργασίας καθώς και οι σχέσεις της εργοδοσίας με τους εργαζόμενους ήταν και είναι άριστες! Αυτό δηλώνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, τουλάχιστον κατά τη συντριπτική τους πλειοψηφία!

Σήμερα, σε ιδιαίτερα δύσκολους οικονομικά καιρούς, έχει την υποχρέωση να βρει τους τρόπους εκείνους που θα διασφαλίσουν την βιωσιμότητά της και τη συνέχιση του έργου της ώστε να μη μείνουν στο δρόμο τα 75 άτομα που εργάζονται σ’ αυτήν.

Σε όποιες ενέργειες όμως κι αν προβεί θα είναι απολύτως σύννομες και δεν πρόκειται να πετάξει κανέναν εργαζόμενο «σαν στυμμένη λεμονόκουπα» για να χρησιμοποιήσουμε την έκφραση του άρθρου που αναδημοσιεύετε! Θα σεβαστεί στο έπακρο τα δικαιώματά τους ,όπως το έκανε μέχρι τώρα!

Ας λείψουν λοιπόν οι λαΪκισμοί και τα αναληθή σχόλια , δεν υπάρχει κανένας λόγος να πατρωνάρετε τους εργαζόμενους, γιατί απλά δεν το χρειάζονται!

Η διοίκηση της εταιρείας έχει πολλή καλή γνώση των νόμων και αναλαμβάνει επί πλέον και την ηθική υποχρέωση να χειριστεί το θέμα με την απαραίτητη ευαισθησία ,ώστε οι ενέργειές της να μη θίξουν τα δικαιώματα κανενός,αλλά ούτε και το δικό της αναφαίρετο δικαίωμα της επιβίωσης!

  
Κατερίνα Κοτσώνη
Διευθύνουσα σύμβουλος
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΙΜ. ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΑΕΒΕ
Λ.Βάρης -Κορωπίου 47
16672 Βάρη
τηλ. 210 8979700 εσωτ.105
fax 210 8979703

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------