Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Οι μαφία των κουστουμάτων αεριτζήδων

Συνάδελφοι, θυμάστε πόσες επιταγές  σκάσανε στα τυπογραφεία από τους κουστουμάτους αεριτζήδες των διαφημιστικών εταιρειών;;;

Σωρεία παραβάσεων διαπιστώνουν «επίλεκτες» ομάδες έρευνας του ΣΔΟΕ στις διαφημιστικές εταιρείες, στο πλαίσιο εξονυχιστικών ελέγχων που διενέργησαν. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ίδιος, ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου στη Βουλή απαντώντας στη σχετική ερώτηση που είχε καταθέσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης.


Αναλυτικά, το newsbomb.gr παρουσιάζει έγγραφο της δίωξης οικονομικού εγκλήματος με ημερομηνία 26/05/2011 σύμφωνα με το οποίο κλιμάκια της υπηρεσίας διενεργούν ελέγχους «σε διαφημιστικές εταιρείες, εκ των οποίων μεγάλος αριθμός έχει ολοκληρωθεί με διαπίστωση, σε πολλές περιπτώσεις, παραβάσεων, ενώ έχει επιταχυνθεί η διαδικασία για την ολοκλήρωση των ελέγχων που βρίσκονται σε εξέλιξη».

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με το έγγραφο, το οποίο φέρει την υπογραφή του υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, έχει ζητηθεί η συνδρομή της περιφερειακής διεύθυνσης ΣΔΟΕ Αττικής (σ.σ. πρόκειται για την «επίλεκτη» υπηρεσία που εντόπισε τα «ύποπτα» εμβάσματα στην υπόθεση του κ. Άκη Τσοχατζόπουλου) προκειμένου να γίνουν εξειδικευμένοι έλεγχοι ως προς τα προκλητικά ποσοστά επιστροφών που εισπράττουν οι εταιρείες αλλά και για τις καταγγελίες περι διακίνησης «μαύρου» χρήματος.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------