Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Αποκλείεται να γέννησαν Ελληνίδες μάνες αυτούς που καταστρέφουν την Ελλάδα και χτυπάνε τους Έλληνες.

Οι τοκογλύφοι και οι εθνοπροδότες απαιτούν την κατάσχεση της χώρας με όλα τα υπάρχοντά της και με τον ελληνικό λαό σιδηροδέσμιο σκλάβο τους. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί χωρίς τους Έλληνες τρομαγμένους, ηττημένους και υποταγμένους.

 Οι επιθέσεις που έκαναν τα Ματ στους Έλληνες κάνουν το ιστορικό παρακράτος του αλήστου μνήμης προχουντικού κράτους των δωσιλόγων να ωχριά. Οι σύγχρονοι δωσίλογοι, αυτοί που ανέλαβαν να παραδώσουν οριστικά και αμετάκλητα την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό στους τοκογλύφους, δεν ορρωδούν προ ουδενός.

Όταν το κράτος του ΠΑΣΟΚ θριάμβευε εντός Βουλής ψηφίζοντας το δολοφονικό Μεσοπρόθεσμο, το αστυνομικό παρακράτος θριάμβευε με τη σειρά του, επί δύο συνεχόμενες ημέρες, έχοντας καταφέρει, με τη χρήση τρομακτικής βίας και τη χρήση εντεταλμένων προβοκατόρων, εν είδει χούντας, να διαλύσει την ειρηνική συγκέντρωση πολλών χιλιάδων ανθρώπων έξω και γύρω από το κοινοβούλιο. Οι πρόβες είχαν ήδη γίνει τις προηγούμενες μέρες και είχαν θεωρηθεί επιτυχημένες.
 Κάθε έννοια πολιτικής νομιμοποίησης καταρρέει με πάταγο, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ – με την πλήρη συνεργασία της... «αντιστεκόμενης» Ν.Δ. και του ανύπαρκτου ΚΚΕ – προχωρεί ακάθεκτη στην πλήρη εκποίηση ολόκληρης της Ελλάδας, το μόνο εμπόδιο που πράγματι υψώθηκε στο πρωτοφανές και ξεδιάντροπο ξεπούλημα ήταν οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις των πλατειών.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------