Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Η αντίδραση του κόσμου άμεση και αποφασιστική! Τους πήραν στο κυνήγι παντού!!!

Μια κυρία έκανε παρατήρηση σε δυο φοιτητές που μοίραζαν φυλλάδια του ΠΑΜΕ πριν τον κύριο όγκο του κόσμου έξω από τη βουλή γύρω στι 8 το απόγευμα.
Όποιος πέρναγε από εκεί τους έκανε παρατήρηση. Αυτοί κάνανε πως δεν ακούνε και συνεχίζαν με κάτι πάκους χιλιάδων εντύπων.

H κυρία λοιπόν ζήτησε το λόγο που δε φεύγουν, καθώς μόνο κακό κάνουν τα κόμματα εκεί. Τότε πλησίασε ένας νταής που ήταν πιο πίσω και επιτηρούσε τα τσιράκια του και της είπε να φύγει. Εκείνη συνέχισε και ενώ είχε μαζευτεί και κόσμος του ζήτησε να σταματήσει πια το κώμα του να κάνει αυτό το πράγμα κάθε μέρα κλπ.

Ο νταής εύσωμος "κύριος" τότε προσπάθησε να της επιτεθεί και να τη χτυπήσει φωνάζοντας το αμύθητο "ΕΒΡΙΣΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΜΩΡΗ; ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ;".

Η αντίδραση του κόσμου άμεση και αποφασιστική! Ακόμα τρέχει και αυτός και τα τσιράκια του ενώ το τι άκουσε για το ΚΟΜΜΑ του δε μεταφέρεται!!! Τα ίδια και στην Ερμού και αλλού. Τους πήραν στο κυνήγι παντού!!!!
Ανακοίνωση του ΚΚΕ σχετικά με τα μέτρα για μισθούς-συντάξεις
Η κυβέρνηση χωρίς αιδώ παρουσιάζει την περικοπή των επιδομάτων ανεργίας και άλλων, καθώς και την αθλιότητα του μισθού πείνας για τους νέους εργαζόμενους με δουλειά χωρίς όρους και όρια, ως κίνητρο απασχόλησης. Στα ίδια συμφωνούν ΝΔ και ΛΑΟΣ. Πρόκειται για μια ακόμα απόδειξη ότι υπηρετούν πιστά το καπιταλιστικό σύστημα που σαπίζει και δεν έχει γιατρειά.
Αλέκα, εσείς τι κάνατε τόσο καιρό για όλα αυτά;;;
Αλέκα, διαβάστε και λίγο Μαρξ τι λέει για τη μετανάστευση και πως εξαφανίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Αλέκα, ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΩΡΑ

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------