Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Τον έσφαξαν στις 2 τη νύχτα όταν έβγαλε το σκύλο του βόλτα.

Επιχείρηση αυτοάμυνας των κατοίκων της περιοχής Ιτεών της Πάτρας βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πάτρα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία από 3 Αφγανούς του 30χρονου Αθανάσιου Λαζανά.

 Στην Πάτρα έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες λαθρομετανάστες με την ευλογία τον Ελλήνων υποστηρικτών τους οι οποίοι καθημερινά προβαίνουν σε ληστείες επιθέσεις, κλοπές, βιασμούς και άλλου είδους εγκληματικές πράξεις.

Δυστυχώς, ο Μανώλης Καντάρης που σφαγιάστηκε στο κέντρο της Αθήνας  για μια κάμερα όπως κι εκατοντάδες άλλοι Έλληνες δεν ήταν τα τελευταία θύματα στον ακήρυχτο πόλεμο βίας κι εγκληματικότητας που μαίνεται στην χώρα μας από τους λαθρομετανάστες. 

 Δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση σε ένα κράτος που μόνο Ευρώπη δεν θυμίζει πλέον οι λαθραίοι να επιδίδονται για ακόμη μια φορά στο γνωστό πλέον «άθλημα» που ασκούν απροκάλυπτα… Παντός είδους εγκληματικές ενέργειες. Σε μια χώρα που προσφέρει πλήρη ανοχή και συμβιβασμούς προς τους λαθραίους, όπου ο Έλληνας είναι πάντα υπό και όλα τα «προοδευτικά» κόμματα μάχονται για τα δικαιώματα των λαθραίων, κανείς δεν αντιτάσσεται στον αφελληνισμό του Έθνους μας.

Με τις ευλογίες των δήθεν αντιρατσιστών και των προστατών και υπερασπιστών των παράνομων μεταναστών, των λαθρομεταναστών, η Ελλάδα μας έχει μεταβληθεί σε «γκέτο» Αφγανών, Πακιστανών και άλλων Ασιατών που κλέβουν, ληστεύουν, λεηλατούν, βιάζουν και δολοφονούν, χωρίς κανένα δισταγμό! Σκοτώνουν για πέντε - δέκα ευρώ!

 Υπενθυμίζουμε ότι οι Αφγανοί δολοφόνησαν τον 29χρονο Αθ. Λαζανά ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, επειδή τους ενόχλησε ο σκύλος του άτυχου συμπατριώτη μας! 

Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι οι δύο από τους δράστες είχαν συλληφθεί πριν από λίγο καιρό. Ο 17χρονος στις 11 Μαρτίου του 2012 και ο 18χρονος στις 4 Απριλίου γιατί δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα και παράνομη είσοδο στη χώρα. ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ... ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------