Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Έχουνε τάξει τη χώρα στους Πακιστανούς, στους Μπαγκλεντισιανούς, στους Αφχανούς και στους αλβανούς, μη τους χαλάτε την μανέστρα.

 ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
Στείλτε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην βουλή 
να μην έχουν που να σταθούν τα λαμόγια
Να σταματήσει ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων
 Για να νοσηλευτεί ένας Έλληνας σε δημόσιο νοσοκομείο θα χρειαστεί να πληρώσει το 25% των φαρμάκων και το 10% της νοσηλείας. Σε περίπτωση που είναι ανασφάλιστος θα τον διώξουν. 
Σε περίπτωση που πάει ένας λαθρομετανάστης ή ένας αλλοδαπός σε δημόσιο νοσοκομείο, είτε ασφαλισμένος είναι είτε ανασφάλιστος θα τον δεχτούν χωρίς να πληρώσει δεκάρα τσακιστή.

 Σύνταξη υπερηλίκων ανασφάλιστων 400 ευρώ έκαστος, είναι η σύνταξη που λαμβάνουν οι ηλικιωμένοι Αλβανοί με μια απλή δήλωση ότι κατοικούν ή φιλοξενούνται στην Ελλάδα. Με αποτέλεσμα όλη η υπερήλικη Αλβανία να έρχεται στην Ελλάδα με ψεύτικες δηλώσεις και να λαμβάνει συντάξεις των 400 ευρώ την ίδια στιγμή που την κόβουν από τους Έλληνες.

 Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012 Νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος 
Φρικτά ήταν τα βασανιστήρια που υπέστη από τους δολοφόνους της μία 64χρονη στα Γιάννενα. Δεμένη με μονωτική ταινία, χτυπημένη σε όλο της το σώμα, ειδικά όμως στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο και στο τέλος στραγγαλίστηκε με μονωτική ταινία. Οι δράστες είχαν ως βασικό κίνητρο τη ληστεία, την βασάνισαν μέχρι τέλους. Σύμφωνα με το epiruspost.gr, το φρικτό έγκλημα έγινε σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία των Ιωαννίνων, στην οδό Χρήστου Πάτση, στην Πλατεία Πάργης. Η φρικαλεότητα του εγκλήματος δεν χωράει σε ανθρώπου νου. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την τέταρτη φρικτή δολοφονία που σημειώνεται στα Γιάννινα το τελευταίο διάστημα.

 "ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!..."
 ο Ελληνικός λαός ξυπνά και φτύνει κατάμουτρα όσους τον εξαπατούσαν και τον εκμεταλλευόταν συστηματικά για δεκαετίες.
 Την Κυριακή θα μιλήσουν οι Έλληνες!
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------