Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.



ΝΑ ΞΕΒΡΟΜIΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ 
Δεν μπορεί ο Έλληνας Πολίτης να βλέπει ένα Κράτος να φτιάχνει ειδικούς νόμους, επειδή το απαίτησαν 50 παράνομοι μετανάστες στην Υπατία.
 Δεν μπορεί να υπάρξει λαός, ούτε οργανωμένη κοινωνία η οποία δεν θα αντιδράσει όπως βρει, σε αυτήν την πλημμυρίδα ανεξέλεγκτων (λαθρο)μεταναστών, η οποία δεν φαίνεται να έχει ούτε λογική, ούτε τέλος.

 Η ισλαμοποίηση και η ανομία είναι ο καρκίνος που κατατρώει τα κόκαλα του έθνους μας

Ταξική ενότητα Ελλήνων και αλλοδαπών εργαζομένων PDF
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας απευθύνει μήνυμα αγώνα και αλληλεγγύης στους οικονομικούς μετανάστες και μετανάστριες και τους καλεί σε δράση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μεταναστευτική οικογένεια........  Το ΚΚΕ αντιμετωπίζει τους μετανάστες ως ένα σημαντικό τμήμα της εργατικής τάξης......Θέλουν να καταστρέψουν τους Έλληνες κλικ εδώ
 Τελικά, μήπως θα πρέπει να βγαίνουμε από την Ελλάδα, να ξαναμπαίνουμε λαθραία και να δηλώνουμε... Γεωργιανοί, Πακιστανοί (και ποιός ξέρει τι άλλο) για να μπορέσουμε να βρούμε δουλειά. ο θεωρητικός των πολυπολιτισμικών κοινωνιών, ο απολογητής των «λατιφούντια» της παγκοσμιοποίησης, ο Γ. Παπανδρέου, όταν βρέθηκε στη θέση του πρωθυπουργού, πέρασε από το υπουργείο Εσωτερικών, με τον εξ απορρήτων υπουργό του τότε Γ. Ραγκούση, τον νόμο 3838/2010 περί ιθαγένειας.

Με τη νομοθεσία αυτή άνοιξε ο δρόμος για εύκολες «ελληνοποιήσεις» λαθρομεταναστών, όχι εντός της Ευρώπης όπως πολλοί θέλουν να λένε, αλλά εντός της Ελλάδας, αφού η χώρα μας, χάρη στο Δουβλίνο 2, είναι αποκλεισμένη από την υπόλοιπη Ένωση στο ζήτημα αυτό.
 Η Ελλάδα σε διαδικασία βίαιης «ισλαμοποίησης», αφού τα στίφη των λαθρομεταναστών προέρχονται κατά κύριο λόγο πλέον από την Ασία και τη Βόρειο Αφρική, και μάλιστα από χώρες του ριζοσπαστικού Ισλάμ, γίνεται πρόσφορο έδαφος επέκτασης της επιρροής της Τουρκίας.
 Αυτό όμως που σοκάρει είναι τα διαφυγόντα κέρδη για το κράτος και τους Ελληνες. Με στοιχεία ΟΟΣΑ, ο τζίρος του παρεμπορίου, στο οποίο επιδίδονται οι λαθρομετανάστες και τα κυκλώματα που τους διακινούν, φθάνει στην Ελλάδα, σε ετήσια βάση, τα 25 δισ. ευρώ σε τζίρο. Τα διαφυγόντα κέρδη σε ΦΠΑ υπολογίζεται ότι αγγίζουν τα 9 δισ. ευρώ, χωρίς να προστίθεται σε αυτά η ασύλληπτη φορολογητέα ύλη. Επίσης, από τη μαύρη εργασία και τις άλλες δραστηριότητές τους οι λαθρομετανάστες εξάγουν τον χρόνο σε παράνομο συνάλλαγμα περίπου 12 δισ. δολάρια.
 Οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας υπολογίζονται στα 2.600.000

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------