Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Λαός ο οποίος δεν έχει μνήμη δεν έχει και μέλλον ή το «ελληνικό πρόβλημα»

Στην Ελλάδα θα έχουμε "δημοκρατία" εάν και μόνο ξανακυβερνηθεί από τα ίδια λαμόγια και τους ίδιους εθνοπροδότες που την οδήγησαν στην εθνική καταστροφή και τον διασυρμό.


Εάν όλους τους ανθέλληνες πολιτικούς και τα τσιράκια τους ο Ελληνικός λαός  δεν τους οδηγήσει στην δικαιοσύνη για τα αστικά και τα ποινικά εγκλήματα που έκαναν στην χώρα δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα. Τα κέντρα της διαπλοκής και τα ΜΜΕ των εργολάβων και των μεγαλοεκδοτών θα συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο μαζί με το δεκανίκι του συστήματος το ΚΚΕ.

Για να ξανασώσουν τα τομάρια τους και τους κομματικούς τους στρατούς είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα. Δεν πέρασαν ούτε 48 ώρες από τις εκλογές και ο αρχηγός του τρίτου πολιτικού σχηματισμού, που απ’ ότι φαίνεται, καταχρηστικά κυβερνούσε τη χώρα, παρουσίασε μεγάλη πολιτική ευελιξία. Το ίδιο περίπου έγινε και με τον Σαμαρά. Ανακάλυψε την αναγκαιότητα για μια «εθνική» κυβέρνηση, που ενδεχομένως θα μετατόπιζε τις κόκκινες γραμμές οι οποίες, μέχρι πριν από τις εκλογές, αν μετατοπίζονταν έστω κι ένα χιλιοστό, θα πέφταμε στον γκρεμό.

Με την πολιτική τους οδήγησαν 2.600 Έλληνες στην αυτοκτονία 2.300.000 Έλληνες στην ανεργία στην πείνα και τα συσσίτια, την νεολαία να μεταναστεύει και έφεραν παράνομα και ύπουλα 2.500.000 λαθρομετανάστες.

Πάντα οι πολικοί που κυβέρνησαν την χώρα ταύτιζαν το «εθνικό» με τον εαυτό τους και τους άλλους με την καταστροφή. Όποιος είχε άλλη άποψη ήταν επικίνδυνος φασίστας και ρατσιστής.

Δεν καταστρέφεται η Ελλάδα επειδή καταρρέουν ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και μερικά παρωχημένα κόμματα με επαγγελματίες απατεώνες εξουσιολάγνους. Η Ελλάδα καταστρέφετε γιατί εμείς δεν αντιδρούμε στον αφανισμό της.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------