Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Καμιά ανοχή δεν υπάρχει, μείωση παραγωγής κατά 54,2% στον κλάδο των εκτυπώσεων

Για να καταλάβετε τη σαπίλα του  κομματικού συνδικαλισμού του κλάδου.

οι κομματικοί συνδικαλιστές της υποτέλειας και της πλήρης υποταγής τους στο ΚΚΕ στρέφουν με ανακοινώσεις συνεχώς τους εργαζομένους κατά των Ελληνικών τυπογραφείων αδιαφορώντας για την ανεργία στον κλάδο.

 Και η είδηση για το τι μας περιμένει:
Ο κλάδος που υπέστησαν τα καταστρεπτικότερα πλήγματα της ελληνικής βιομηχανίας, είναι ο κλάδος των εκτυπώσεων και προεγγεγραμμένων μέσων έχουν περιορίσει περισσότερο από 50%, σε σχέση με το 2005, την παραγωγική τους δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα έως τώρα στοιχεία για τον όγκο της παραγωγικής δραστηριότητας στον χώρο της ελληνικής μεταποιητικής βιομηχανίας το 2012, προκύπτει σε σχέση με το έτος 2005, που χρησιμεύει ως έτος αναφοράς για τα στοιχεία που συγκεντρώνει η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), μείωση παραγωγής κατά 54,2% στον κλάδο των εκτυπώσεων και προεγγεγραμμένων μέσων.

Η μέση τιμή του κλαδικού δείκτη παραγωγής την περίοδο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου 2012 (2005: 100 μονάδες) βρέθηκε στις 45,8 μονάδες. Η παραγωγή του κλάδου το 2005 αντιστοιχούσε, κατά την ΕΛΣΤΑΤ, στο 1,9% της συνολικής παραγωγής της ελληνικής μεταποιητικής βιομηχανίας.

Και παρόλα αυτά οι αποτυχημένοι κομματικοί συνδικαλιστές του κλάδου ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο σε φανατισμό και βλακεία, στηρίζοντας τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλει στον κλάδο, την ώρα που οι Έλληνες λιθογράφοι οδηγούνται στην ανεργία και τα τυπογραφεία κλείνουν το ένα μετά το άλλο. 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------