Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ας έδειχναν τόσο ενδιαφέρον και για τους Έλληνες πολίτες, όπως δείχνουν για τους λαθροεισβολείς  ανθέλληνες

Πόσο οξύμωρο!!! είναι να τρελαίνεσαι, προστατεύουν αυτούς που σκοτώνουν, ληστεύουν, βιάζουν τους Έλληνες, ενώ είναι υποχρεωμένοι να μας προστατεύουν από αυτούς.

Οι "καταγγελίες για ρατσιστικές επιθέσεις" είναι κάτι το αόριστο νομικά, ο λαθρονόμος και όλες αυτές οι τηλεφωνικές γραμμές είναι πράξεις ανθελληνισμού που καταργούν και την ισοπολιτεία. Θα κατουράει κάποιος λαθρομετανάστης έξω από το σπίτι σου, θα του λες να "τσακιστεί" και θα είναι αξιόποινο διότι θα μεταφράζετε σε ρατσιστική επίθεση με ρατσιστικό ναζιστικό κίνητρο.

Η ορολογία "ρατσιστική βία" θα μετατραπεί σε αξιόποινο ως και "ρατσιστικός λόγος" υπό την έννοια ότι ακόμα και να λες ότι οι "παράνομοι μετανάστες πρέπει να φύγουν" θα θεωρείται αξιόποινο. Τουτέστιν αξιόποινοι ως ρατσιστικοί θα καταστούν ακόμα και οι σχεδιασμοί για μεταναστευτική πολιτική.

Εδώ ταιριάζει το ταξικό σύνθημα του ΚΚΕ και της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων: Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι! Όχι όμως και στην ρουφιανιά!!! έτσι συντρόφια... Το ότι έπρεπε να σηκωθούν και οι πέτρες για να μην περάσει ο αφελληνισμός των τυπογραφείων είναι το ένα σίγουρο. Το άλλο είναι πως η όρεξη σας έχει ανοίξει για τα καλά και δε θα αφήσετε τίποτα όρθιο αν δεν σας κόψει την όρεξη η ίδια η εργατική τάξη.  
Αυτό όμως είναι και το πραγματικό πρόβλημα, καθώς λυτοί και δεμένοι «φίλοι των εργατών» που έχουν σ' αυτή τη φάση το πάνω χέρι στα συνδικάτα του κλάδου, κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατηθούν οι Έλληνες εργάτες στην καθήλωση και στην ανεργία.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------