Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Το ΚΚΕ θέλει να διαλύσει την Βιβλιοσυνεργατική

Με 4ωρες στάσεις εργασίας από τη Δευτέρα 28/1 μέχρι και την Παρασκευή 01/02 (10.30 π.μ. - 2.30 μ.μ. και 6.30 - 10.30 μ.μ.), απαντούν οι εργαζόμενοι της "Βιβλιοσυνεργατικής", στην επίθεση της εργοδοσίας.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην απόλυση του Γρ. Σκουρτόπουλου, μέλους της διοίκησης της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων!!!.

Ο καταστροφικός ρόλος του ΚΚΕ στον κλάδο ξεκίνησε με την δημιουργία της τυποεκδοτικής. Το κομματικό τυπογραφείο ήταν το μόνο που ποτέ δεν απέργησε, το μόνο που είχε ασυλία από τους συνδικαλιστές του κλάδου και το ΠΑΜΕ. το μόνο που έκανε ομαδικές απολύσεις καταστρέφοντας τους Έλληνες εργάτες χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανένας.
Το κομματικό τυπογραφείο με τα κόκκινα μεροκάματα και του κομματικούς εργαζόμενους διέλυσε όλα τα τυπογραφεία και οδήγησε στην ανεργία χιλιάδες Έλληνες εργαζόμενους χωρίς να τολμήσει η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων!!! να βγάλει μια ανακοίνωση...
Για να πετύχει τους κομματικούς της στόχους η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων!!!  αδιαφορεί για το εάν οδηγήσει στην ανεργία δεκάδες εργαζόμενους με το  κλείσιμο της Βιβλιοσυνεργατικής.

Είμαστε ο μόνος κλάδος που ποτέ δεν είχαμε εργασιακή ειρήνη και συνεννόηση γιατί οι κομματικοί συνδικα/ληστές θέλανε να διαλύσουν την Ελληνική τυπογραφία αδιαφορώντας για τους χιλιάδες λιθογράφους που οδηγούσαν στην ανεργία και την εξαθλίωση.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------