Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

«ΦΗΜΗ ΠΑΚ» Συντρόφια, κοροϊδεύετε τους εργαζόμενους

Σε στάση εργασίας και γενική συνέλευση προχώρησαν χτες οι εργαζόμενοι της εταιρείας συσκευασίας ΦΗΜΗ ΠΑΚ, απαιτώντας την άμεση καταβολή δεδουλευμένων έξι μηνών (από την προκαταβολή Ιούλη του 2012).

Απαιτούν την άμεση πληρωμή της εξόφλησης Ιούλη, ενώ ταυτόχρονα αποφάσισαν στάση εργασίας γι' αυτό το θέμα αύριο Παρασκευή.

Μετά από προτροπή της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων!!<!>!! και ενώ το εργοστάσιο βουλιάζει, αποφάσισαν να διεκδικήσουν επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας!!!! για το 2013, διατηρώντας το σύνολο των δικαιωμάτων τους!!!, χωρίς καμιά περικοπή σε μισθούς ή άλλα δικαιώματα!!!.

Συντρόφια, κοροϊδεύετε τους εργαζόμενους λέμε τώρα! και θέλετε να διαλύσετε την «ΦΗΜΗ ΠΑΚ». Ο κομματικός σας φανατισμός δεν σας αφήνει  να σκεφτείτε το πως θα σώσετε το εργοστάσιο για να μην μείνουν χωρίς δουλειά οι Έλληνες εργαζόμενοι.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------