Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Βγάλτε τις τσίμπλες από τα μάτια συντρόφια

Τη Δευτέρα 14/1/2013, επικυρώνουν την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία εκχωρείται άνευ όρων η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.


Ευθύνη έχουν και όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης που σήμερα απλά...γκρινιάζουν (σαν γυναικούλες) και...  δήθεν καταγγέλλουν (για την τιμή των όπλων) το ΑΙΣΧΟΣ... .
Δεν φτάνει μόνο αυτό κύριοι της Αντιπολίτευσης....Αφήνετε να ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ τη χώρα. Δεν είστε άμοιροι ευθυνών...Μόνο με καταγγελίες δεν προστατεύεται το Έθνος και η Εθνική Κυριαρχία των Ελλήνων.

Και η είδηση για το τι μας περιμένει: Στη χώρα που κόβει συντάξεις, μισθούς που δεν μπορείς να αγοράσεις πετρέλαιο, που γίνονται καθημερινά εκατοντάδες απολύσεις, που ξεψυχά, κατατέθηκε η τροπολογία που υπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Δικαιοσύνης για την καταβολή αναδρομικών στους δικαστικούς 100.000.000 εκ ευρώ.

Μετά από αίτημα του κ. Τσίπρα, επιβεβαιώθηκε από την εκπρόσωπο του υπουργείου Οικονομικών Μαριάνε Κοτέ η συνάντηση τη Δευτέρα του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με το Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στην περιοχή της Σαλμώνης. Πακιστανοί επιτέθηκαν με τσεκούρια και ξύλα σε ομοεθνείς τους και τους λήστεψαν με αποτέλεσμα των σοβαρό τραυματισμό δύο εξ αυτών .


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------