Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Το μοναδικό πράγμα που όπου και να το αφήσεις θα αφομοιωθεί πλήρως, είναι το σκατό.

Γράφουν κάποια κωλόπαιδα στους τοίχους: “ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΓΗ”. Αν είχαν μάθει πέντε γράμματα σε ένα ταπεινό δημόσιο σχολείο με φιλότιμους δασκάλους, ίσως και να το μπέρδευαν με τα λόγια του Περικλή: “ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ”. Επειδή όμως είτε είναι αγράμματοι είτε καταξοδεύτηκαν σε κάποιο ιδιωτικό κυνοτροφείο, είναι προφανές ότι και αυτοί έχουν μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα. Τι θα πει άραγε “ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΓΗ”; Είστε μαλάκες. Είστε μαλάκες διότι το μοναδικό πράγμα που - στην κυριολεξία - όπου και να το αφήσεις, σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, και το οποίο θα αφομοιωθεί πλήρως είναι το σκατό. Μόνο το σκατό μπορείς να το πετάξεις όπου να ‘ναι και να αφομοιωθεί εντελώς. Απλώς, στην περίπτωσή, η μάνα σας έχεσε στο μαιευτήριο. Μόνο τότε βρίσκει εφαρμογή αυτό που γράφετε στους τοίχους. Και στο κάτω κάτω, αφού δεν οριοθετείστε από σύνορα, γιατί δεν πετάγεστε μέχρι την Τουρκία ή το Ισραήλ και να λαλήσετε “ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΑΡΜΕΝΙΑ, ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ, Η ΣΥΡΙΑ, Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΓΗ”; Γιατί προφανώς εκεί θα σας πετάξουν το κωλάντερο έξω όπως έκαναν στον άλλο ευγενή που είχε τέτοιες ανησυχίες, τον σερ τρύπιο-Λώρενς.

Βγαίνουν οι άλλοι οι μαλάκες και συγκρίνουν τους λαθραίους της Ελλάδας με τους Έλληνες μετανάστες της Αμερικής, της Αυστραλίας και της Γερμανίας. Και μερικοί, ακόμα πιο μαλάκες, συγκρίνουν τους λαθραίους με τους Έλληνες που ήρθαν από την Μικρά Ασία το 1922. Και αυτοί, όπως και οι προηγούμενοι, μπερδέψαν την πούτσα με την βούρτσα. Ποια είναι επιτέλους εκείνη η ομοιότητα των λαθραίων με τους Έλληνες που σκορπίστηκαν στα πέρατα της γης; Εκείνη την εποχή, με την βιομηχανία να παράγει ανελλιπώς, ήταν επιβεβλημένη η χρησιμοποίηση επιπλέον εργατικού δυναμικού – όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά από πολλές χώρες. Αφετέρου οι Έλληνες μετανάστες αμέσως πριν εισέλθουν στην χώρα και στην παραγωγική διαδικασία, περνούσαν από ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις και από ένα πλήθος σημαντικών – ταπεινωτικών καμιά φορά – ελέγχων ώσπου στο τέλος γινόταν πλήρης καταγραφή στοιχείων. Τι σχέση έχει εκείνο το καθεστώς με το μπουρδέλο που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα; Υπάρχει κρατικός αξιωματούχος που να γνωρίζει επακριβώς το πλήθος των μεταναστών, υπάρχει έστω ένας καριόλης δημόσιος υπάλληλος που είναι εις θέσιν να συντάξει και να υπογράψει μια έκθεση στην οποία να αναφέρεται ο ακριβής αριθμός των μεταναστών, ο τόπος διαμονής και τα στοιχεία του εργοδότη τους; Υπάρχει ρε γαμώ το σπίτι σας ή δεν υπάρχει;

Γράφουν κάποιοι άλλοι μαλάκες ότι η είσοδος των μεταναστών βοήθησε την ελληνική οικονομία. ΠΩΣ; Μπορεί ένας από εσάς να προσδιορίσει με ακρίβεια ποιο ήταν το θετικό οικονομικό επακόλουθο; Είναι ΕΓΚΛΗΜΑ να ισχυρίζεσαι ότι απασχολούνται στα ελληνικά χωράφια και ότι χωρίς αυτούς το ΙΚΑ θα είχε καταρρεύσει. Δηλαδή πριν τους μετανάστες τι γινόταν; Δεν βοσκούσαν τα γίδια ή δεν είχαμε λεμόνια; Δεν είχε λεμόνια στα μανάβικα ή μήπως λόγω των φτηνών εργατικών φθηνύναν τα λεμόνια; Ίσα ίσα που - και πανάκριβα είναι τα λεμόνια και έρχονται από την Αργεντινή. Αντί να κρεμάσουμε στις πλατείες αυτούς που κατέφαγαν τα αποθεματικά των ταμείων, πασχίζετε να μας πείσετε ότι η ένταξη των μεταναστών στο ΙΚΑ ίσως να φανεί σωτήρια. Παπάρια! Και τι είναι το ΙΚΑ; Κανά καφενείο; Όποιος θέλει μπαίνει και αφήνει και την πόρτα ανοιχτή για να μπει και ο επόμενος; Από τη μια μέρα στην άλλη φτιάχθηκε το ΙΚΑ; Το ΙΚΑ φτιάχτηκε με θυσίες και ιδρώτα των παππούδων μας, των πατεράδων μας και ημών των ιδίων. Γαμώ τα πτυχία σας και γαμώ τα οικονομικά που σπουδάσατε.

Τι θα πει άραγε Μη Κυβερνητική Οργάνωση; Προφανώς μια οργάνωση αυτοδιοίκητη, αυτοσυντήρητη, αυτοτελής και αυτάρκης. Ε μα πώς στο διάολο είναι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις αφού όλες λαμβάνουν κονδύλια από τα υπουργεία; Πάλι κάποιοι μπέρδεψαν την πούτσα με την βούρτσα. Υπάρχει ιδιωτικός υπάλληλος που να εισπράττει μισθό από το δημόσιο; ΟΧΙ. Καλύτερα να μετονομαστείτε σε Κυβερνητικές Οργανώσεις ή σε Κυβερνητικούς Οχετούς ή σε Κυβερνητικές Οδαλίσκες ή σε Κυβερνητικούς Ολετήρες. Άει στο διάολο φασιστόμουτρα, με κρατικά χρήματα πουλάτε ευαισθησίες.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------