Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

το ΚΚΕ ξεπουλά την περιουσία του Ελληνικού λαού

Λαλίστατοι οι… θεριακλήδες σύντροφοι του ΚΚΕ σε όλα τα θέματα. Μόνο που κάποια τα κάνουνε… γαργάρα. Όπως π.χ. το γεγονός ότι έχουνε βγάλει στο σφυρί την τηλεοπτική συχνότητα του 902, την οποία οι… σπαγκοραμμένοι την πήραν από το κράτος χωρίς να δώσουν ούτε… ρούβλι (ως κομματικό τηλεοπτικό σταθμό). Δηλαδή, η συχνότητα είναι δημόσια περιουσία και οι κουκουέδες –με την ανοχή του «αστικού» πολιτικού κόσμου των Αντωνάκηδων και άλλων αμερικανοσπουδαγμένων, καθώς και των καθεστωτικών ΜΜΕ, των ΕΠΟΝιτών που έγιναν… βαρόνοι- επιχειρούν να την ξεπουλήσουν, για να τα οικονομήσουν! Κάνουν αυτό ακριβώς για το οποίο κατηγορούν τους άλλους!

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και κανονικά θα έπρεπε να απασχολήσει τις "αρμόδιες" υπηρεσίες του κράτους.Έχει δικαίωμα το ΚΚΕ να πουλάει τηλεοπτική συχνότητα, στην οποία φιλοξενείται προσωρινά και η οποία αποτελεί δημόσια περιουσία; Η απάντηση, προφανώς, είναι όχι. Κι όμως το ΚΚΕ ξεπουλά περιουσία του Ελληνικού λαού την οποία υπαιξερεί και τη θεωρεί δική του με τη μέθοδο της καταπάτησης δημόσιας έκτασης και της χρησικτησίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΚΚΕ πουλά τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού "902", από την οποία φέρεται να προσδοκά να εισπράξει περι τα 7.000.000 εκατ. ευρώ. Ως υποψήφιος αγοραστής εμφανίζεται ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Είναι προφανές πως αν το ΚΚΕ προχωρήσει σε μια παρόμοια κίνηση, θα δικαιολογηθεί στηριζόμενο στην περίπτωση Κουρή. Αλλά είναι το ίδιο ένας "στυγνός καπιταλιστής", από αυτούς που "ρουφάνε το αίμα του λαού" και ένα Κομμουνιστικό Κόμμα; Εκτός κι αν οι επιδόσεις των τελευταίων χρόνων του ΚΚΕ στο χώρο των ΜΜΕ, με απολύσεις εργαζομένων, μειώσεις μισθών και καθυστερήσεις στις πληρωμές, εκμηδένισε τις αποστάσεις, καθώς πρόκειται για αμιγώς καπιταλιστικές πρακτικές και μάλιστα της πιο ελεεινής μορφής.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------