Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Μια χώρα σε απόλυτη παρακμή.

Χρειαζόμαστε τελικά, συνεχώς υπενθυμίσεις.
Ο πολιτικός θίασος της Ελλάδας δεν θα πρέπει να ντρέπεται να ομολογήσει ότι είτε συνειδητοί υποτελείς, είτε ασυνείδητοι ερασιτέχνες, είναι συνένοχοι του εγκλήματος που διαπράττεται σε βάρος της χώρας και του Ελληνικού λαού, εκτελώντας ανερυθρίαστα εντολές των πολυχρονεμένων επικυρίαρχων. Τελικά έρχεται το χάος στη χώρα μας με τις επιθέσεις από τα κόμματα προς τον Ελληνικό λαό!

Τι δεν καταλαβαίνουν οι πολιτικοί;;;  
Συνεχίζουν την γενοκτονία των Ελλήνων. Η παράσταση είναι γελοία, όσο γελοίοι είναι και οι ίδιοι οι εκπρόσωποι δήθεν του έθνους καλυπτόμενοι από τους "ανεξάρτητους" δημοσιογράφους, παλιάτσοι και καρικατούρες, μέσα στα φθηνά μικρόφωνα τους. Τα λεγόμενα παπαγαλάκια της διαπλοκής και των συμφερόντων τους .

 Έλληνες μας κυβερνούν τρεις παρέες, μια γαλάζια, μια πράσινη και μια κόκκινη μαζί με τα κομματοσκυλά τους. 
Ένα "μαγαζί" βολεμένων, το οποίο το ΠΛΗΡΩΝΕΙ ο Ελληνικός Λαός. που ό,τι πιο «αξιόπιστο» έχουν είναι η ψευτιά τους! Μας λεηλατούν, μας καταστρέφουν σαν χώρα, σαν έθνος, μας αρπάζουν τον μόχθο μας, τους πλουτοπαραγωγικούς μας πόρους, το νερό μας, τις επιχειρήσεις μας, τα σπίτια μας, σπέρνουν κοινωνική απελπισία, υποτάσσουν τη χώρα, εξαθλιώνουν και προδίδουν τους Έλληνες καταστρέφοντας το μέλλον των παιδιών μας, προσβάλλοντας  βάναυσα την εθνική μας αξιοπρέπεια.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------