Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

H δημοκρατία μας δεν είναι παρά ένας μύθος

Όταν τα ΜΜΕ σιωπούν ή δεν είναι απολύτως αντικειμενικά και δεν αποκαλύπτουν τους πραγματικούς στόχους, τις αληθινές επιδιώξεις αυτών που βρίσκονται στην εξουσία, και αυτών που τους στηρίζουν, τότε η δημοκρατία δεν είναι παρά ένας μύθος.

Τις τελευταίες δεκαετίες, που το Διαδίκτυο μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, συντελέστηκε μια επανάσταση στην ενημέρωση και την πολυφωνία τόσο σημαντική όσο υπήρξε εκείνη της ανακάλυψης της Τυπογραφίας από τον Γουτεμβέργιο πριν από 600 χρόνια.

Εάν δεν υπήρχε το διαδίκτυο δεν θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν οι αθλιότητες της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων κατά Ελλήνων τυπογράφων, γραφιστών και πρωτοπόρων εργατών, ούτε η αντιλαϊκή επίθεση του ΚΚΕ στα Ελληνικά τυπογραφεία, στους Έλληνες εργάτες και στην Ελληνική λαϊκή οικογένεια.

Η πάλη μας, ενάντια στα αμορτισέρ του συστήματος και στα τσιράκια τους στον κλάδο χωρίς μισόλογα και δήθεν, είναι η μόνη που απαντά στο συμφέρον των εργαζομένων και στην αποκάλυψη των πραγματικών στόχων των συνδικαλιστών του κομματικού σωλήνα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------