Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Το βίντεο της ντροπής, του κομματικού σταλινικού φανατισμού και της μαυρίλας

Ο Σ.Ε.Μ.Ε.Ε. από το 1969 εκπροσωπεί τις εκτυπωτικές επιχειρήσεις της χώρας, με στόχο την ενότητα, την ενημέρωση, την αναβάθμιση και το μέλλον του κλάδου. Στα πλαίσια αυτά, διοργάνωσε το πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο και Έκθεση Εκτύπωσης, το «ATHENS PRINT COMM 2013», με Θέμα «Το Μέλλον της Εκτύπωσης-The Future of Printing», το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2013 στο Ευγενίδειο Ίδρυμα.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων οι εκπρόσωποι του σταλινικού κομματικού συνδικαλισμού (που δεν τόλμησαν ούτε μία φορά να πάνε έξω από τις κομματικές επιχειρήσεις του ΚΚΕ για να διαμαρτυρηθούν για τις ομαδικές "σφαγές" απολύσεις των εργαζομένων και την καταπάτηση κάθε εργατικού δικαιώματος από τους κομμουνιστές του ΚΚΕ) προσπάθησαν για μια ακόμη φορά με βρισιές, φωνές, πανό, προπηλακίζοντας  ακόμα και μέλη από την διοίκηση του ΣΕΜΕΕ και συνέδρους όταν εισέρχονταν στο συνέδριο,  να καταστρέψουν μία ακόμη  προσπάθεια της Ελληνικής τυπογραφίας και για μια ακόμη φορά να εκθέσουν διεθνώς την Ελληνική τυπογραφία και τους Έλληνες τυπογράφους στους ξένους συνέδρους και ομιλητές.

Συντρόφια για να το ξεκαθαρίσουμε, παράσιτα δεν είναι οι Έλληνες τυπογράφοι όπως φωνάζετε με την ντουντούκα σας. Παράσιτα είναι η σταλινική νοοτροπία σας, η θλιβερή παρουσία σας και το μίσος που νιώθετε για τα Ελληνικά τυπογραφεία και τους Έλληνες εργαζόμενους.

Συντρόφια της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων και της Ομοσπονδίας Τύπου-Χάρτου, όλα αυτά που φωνάζετε με την ντουντούκα έξω από το Πλανητάριο θα ταίριαζε καλύτερα αν τολμούσατε!!! να τα φωνάζατε και έξω από τον Ριζοσπάστη γιατί εκεί είναι οι πρωτοπόροι εργάτες σας που υπέγραψαν πρώτοι τις ατομικές συμβάσεις που τους επέβαλε εκβιαστικά το κόμμα του λαού για να μην τους απολύσει.


Η λαϊκή απάντηση στις αυταπάτες, το φόβο και τη μοιρολατρία που καλλιεργεί η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων, η Ομοσπονδία Τύπου-Χάρτου και το ΚΚΕ θα έρθει από τους εργάτες των τυπογραφείων.-

Η στρατολόγηση των κομματικών συνδικαλιστών της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων και της Ομοσπονδίας Τύπου-Χάρτου από τους εργολάβους της ντουντούκας για να επιτεθούν στο ταξικό κίνημα των τυπογράφων δεν θα περάσει.- και σε τελική ανάλυση, όλα δείχνουν για λογαριασμό ποιανού «δουλεύει» η θλιβερή παρουσία σας στην εκδήλωση του ΣΕΜΕΕ.

Γελάει όλος ο κλάδος με την αδυναμία της  Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων να εκφράσει έναν διεκδικητικό λόγο. Οι "επαναστάτες" του ΚΚΕ έχουν πάντα  καθαρή τη συνείδησή τους. κάνουν την επαναστατική τους "γυμναστική" και μετά τσάμπα μάγκες.  Όλα εκ του ασφαλούς.
Άσε που μπορεί να τους δει και κανένας κυνηγός ταλέντων.


Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------