Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Μην πειράζετε τις καταθέσεις μου φτιάχνω κρεματόρια για τους Έλληνες, νομολογώ υπέρ της ασυλίας-διάσωσης της κάστας μου.

Σε τρικυμία να βρίσκεται πάντα ο νους των Ελλήνων. 
Έτσι ασκεί την εξουσία του ο κάθε απατεώνας.
Το ανθελληνικό σταλινικό, δημοσιογραφικό και συνδικαλιστικό καθεστώς που έχει επιβληθεί στη χώρα μας, έχει σαν σκοπό την εξάλειψη και ποινικοποίηση κάθε τι πατριωτικού Ελληνικού και εθνικού, με σκοπό την μετάλλαξη της κοινωνίας σε ελεγχόμενο πολυπολιτισμικό πολτό.

Με κάθε τρόπο τα ίδια κέντρα προσπαθούν να εξαθλιώσουν τους Έλληνες εργαζόμενους και την λαϊκή οικογένεια. Να καταστήσουν τους Έλληνες εργάτες έρμαια των εκάστοτε σωματείων – συνδικάτων που κατευθύνονται από κομματικά κέντρα, καπηλευόμενοι τα δίκαια αιτήματα και την τίμια εργασία τους με στόχο τον νέο εργασιακό μεσαίωνα που μεταβάλει τους εργαζόμενους σε σκλάβους κατά τις προσταγές των κομματικών βαμπίρ και του Περισσού.

Οι Έλληνες εργάτες ουσιαστικά καθίστανται σκλάβοι. Έρμαια στα χέρια των κομματαρχών  και σε περίπτωση που φέρουν αντίρρηση αντικαθίστανται από τους «οικονομικούς» μετανάστες που οι γιαλαντζί αγωνιστές τις αποκαλούμενης κομμουνιστικής, επαναστατικής κλπ αριστεράς πατρονάρουν λέγοντας: « Αυτοί οι καημένοι μια δουλειά και ένα κομμάτι ψωμί ζητούν».

Σαφώς και αυτό ζητούν. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΨΩΜΙ ΟΜΩΣ!!!! Αφού όντας κερδισμένοι σε οποιοδήποτε διένεξη προκύψει με οποιονδήποτε Έλληνα, ζητήσει τα δικαιώματα του απέναντι τους, και αφού θα εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο, πολύ εύκολα θα τον αντικαθιστούν και στην εργασία του, καθώς γι αυτούς, αυτές οι σημερινές ατομικές συμβάσεις εργασίας, αποτελούν οικονομικό παράδεισο για το δικό τους βιοτικό επίπεδο και φυσικά για τους καπιταλιστές, το ιδανικό εργαλείο εύρεσης άφθονων και φθηνών εργατικών χεριών.

Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό. Αυτοί που χειροκροτούν για τον νέο αντιρατσιστικό νόμο και ταυτόχρονα υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες αυτούς που θα αντικαταστήσουν τους Έλληνες εργάτες ποιον εξυπηρετούν; Την πατρίδα; Σε καμιά περίπτωση. Τους Έλληνες εργάτες; Όχι φυσικά . Εξυπηρετούν και υπηρετούν μόνο του πλουτοκράτες  που τόσο πολύ λένε ότι πολεμούν και τα ανθελληνικά τους κομματικά συμφέροντα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------