Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Η ανεξέλεγκτη εξάπλωση της ατιμωρησίας σε συνδυασμό με την οικονομική εξαθλίωση-εξόντωση των Ελλήνων

που πήγαν οι εισφορές μας;
Με 140 ψήφους υπέρ και 99 κατά, υπερψηφίστηκε η τροπολογία η οποία απαλλάσσει από ποινικές ευθύνες τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Απασχόλησης Ελεύθερων Επαγγελματιών έναντι των μικρομεσαίων όταν ήδη τρέχει μία μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του ΔΣ του ΟΑΕΕ.

Την «Ντροπολογία» Βρούτση, η οποία είχε κατατεθεί στο νομοσχέδιο για τις Ευρωεκλογές!!!, υποστήριξαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ την καταψήφισαν όλα τα υπόλοιπα κόμματα.

Για το θέμα παρενέβη και η ΓΣΕΒΕΕ που κάνει λόγο μεταξύ άλλων για παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης. «Την ώρα που η Δικαιοσύνη διερευνά τη μηνυτήρια αναφορά της ΓΣΕΒΕΕ για το «που πήγαν οι εισφορές οι οποίες είχαν εισπραχθεί από τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ για την ανεργία των ελεύθερων επαγγελματιών».

Τι δεν κατάλαβες ακόμα Έλληνα;;;
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε κατά του διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου. Η δίωξη σε βάρος του διοικητή του ΙΚΑ αφορά την κατηγορία της απιστίας στην υπηρεσία με ζημία άνω των 150.000 ευρώ, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών Δημοσίου.

Αν ακόμα δεν έχεις καταλάβει, τώρα θα το καταλάβεις.
Ντροπολογία που απαλλάσσει τις διοικήσεις τραπεζών τον Πρόεδρο, τα μέλη του ΔΣ και τα στελέχη των τραπεζών που έδωσαν θαλασσοδάνεια σε κόμματα ενσωματώθηκε ως άρθρο στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο και ψηφίστηκε. Αφορά την απιστία στελεχών διοικήσεων τραπεζών για τραπεζικά δάνεια σε φορείς του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα  κατά την έννοια των άρθρων 256 και 390 του Ποινικού Κώδικα. Άντε γεια δηλ.


“κι αν σου γράφω έτσι που σου γράφω, 
 δεν είναι για να με καταλάβεις" 

Συνάδελφοι, καλό σαββατοκύριακο με τις οικογένειες μας 
και καλή ξεκούραση. 
 typografeio

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------