Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Η συμμορία των ανδρεικέλων δημοσιογράφων και συνδικαληστών ακρωτηριάζει και πελεκίζει καθημερινά τον Ελληνικό λαό

Τα θύματα των κομματικών δημίων δημοσιογράφων και συνδικαληστών είναι το σύνολο του Ελληνικού λαού. Η αηδία και η οργή πολλαπλασιάζονται. Ποια βίντεο και ποία πάθη; Εμπαίζουν την κοινωνία και περιπαίζουν τα θύματά τους, αμετανόητοι, προσκυνητές και απολογητές μόνον του χρήματος και της εξουσίας.
Έλληνα διάβασε και την είδηση τώρα.
Σε κατάσχεση μισθού, σύνταξης ή οποιαδήποτε άλλου ασφαλιστικού βοηθήματος μόνο εφόσον το ποσό υπερβαίνει τα 1.500 ευρώ θα μπορεί να προχωρά στο εξής η εφορία για οφειλές προς το Δημόσιο.

Δεν επιτρέπεται η κατάσχεση ακινήτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων οφειλετών του Δημοσίου, στις περιπτώσεις ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο που δεν υπερβαίνουν τα 500 ευρώ. Κατασχέσεις που έχουν ήδη επιβληθεί σε οφειλέτες για χρέη κάτω των 500 ευρώ είναι δυνατό να ακυρωθούν, εφόσον οι οφειλέτες υποβάλουν σχετικές αιτήσεις.

Δεν θα επιβάλλονται κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων ή κατασχέσεις απαιτήσεων εις χείρας τρίτων (καταθέσεων, μισθών, συντάξεων, ενοικίων και λοιπών εσόδων και εισοδημάτων) σε βάρος φορολογουμένων που οφείλουν στο Δημόσιο ληξιπρόθεσμα χρέη μέχρι του ποσού των 50 ευρώ.


Πόσο πιο ‘’χαμηλά’’ θα οδηγήσουμε την πατρίδα μας και τα παιδιά μας
;

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------