Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Δεν θα δούμε και τον θάνατό μας απαθείς

Ο κόσμος τα έχει χαμένα, οι λαθρολάγνοι και τα τσιράκια τους συνεχίζουν να των εκτελούν. Οι πολιτικοί με τα ΜΜΕ, τους δημοσιοκάφρους και του συνδικαληστές παίζουν ανίερα πολιτικά παιχνίδια με τη μοίρα ενός ρημαγμένου λαού.

Μετά τις εκλογές μόλις αρπάξουν την ψήφο μας δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Θα μας τελειώσουν στα γρήγορα και με τον νόμο. Μας έχουν ξεγραμμένους, μοιράζουν ιθαγένειες και κτίζουν τζαμιά για να μας αντικαταστήσουν.

Οι Πακιστανοί, οι Μπαγκλαντεσιανοι, οι Αφγανοί, οι Αλβανοί, οι Γεωργιανοί και ουκ έστι αριθμός, παρά το γεγονός ότι στέλνουν κατά εκατομμύρια τα ευρώ πίσω στις χώρες τους χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο, στερώντας τα από την χώρα εμφανίζονται με τις ευλογίες των κομμάτων ως αναξιοπαθούντες και αρπάζουν το στέρημα του Ελληνικού λαού. (σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ υπάρχουν στην Ελλάδα λαθρομετανάστες από 94 συνολικά χώρες)


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------