Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Το μακρύ χέρι του σάπιου συστήματος

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ Σε δουλειά να βρισκόμαστε 
Ενώ οι κομματικοί συνδικαληστές φρόντισαν πρώτα να εξαθλιώσουν τους εργάτες τώρα τους καλούν ξανά στις κομματικές φιέστες του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια για να ακούσουν τον κουτσούμπα και για μια βολτίτσα με σημαιάκια Ομόνοια-Σύνταγμα.

Οι δυνάμεις του Σωματείου βρίσκονται σε δράση για την προετοιμασία της πανεργατικής απεργίας την Τετάρτη. περνώντας από κάθε χώρο δουλειάς, γίνεται προσπάθεια να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι του κλάδου, για το πολυνομοσχέδιο, την κατάσταση με τις συλλογικές συμβάσεις και τα αιτήματα του σωματείου. Μέσα από συνελεύσεις και συγκεντρώσεις μέσα στους χώρους δουλειάς προετοιμάζεται η περιφρούρηση της απεργίας και η συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ

Το μακρύ χέρι του σάπιου συστήματος

Το πιο δημοφιλές σπορ των «κομμουνιστών» στην «δημοκρατική» μεταπολίτευση του ξεπουλήματος, των αυτοκτονιών και της ανεργίας είναι το εξαντλητικό μονοήμερο ποδαράτο Ομόνοια-Σύνταγμα .

Από τη συνέλευση στην Αφοί βλάχου στις 03/04/14
Εδώ μπορεί να καταλάβει ο άνεργος τι σημαίνει Red Boy toy KKE
Τα κομματόσκυλα του ΚΚΕ στον κλάδο βάζοντας ως πρόσχημα τους δήθεν αγώνες που διακηρύσσουν το μόνο που έχουν πετύχει είναι: Να βάλει λουκέτο το 46% των τυπογραφείων, η ανεργία στον κλάδο να εκτιναχθεί στο 68%, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, μισθούς πείνας και δουλειά για ένα ξεροκόμματο, κατάργηση των οικογενειακών και άλλων επιδομάτων, πετσοκομμένος και νομοθετημένος κατώτερος μισθός 580 μικτα. Ήδη εκατοντάδες συνάδελφοι εργάζονται με ελαστικές εργασιακές σχέσεις και σε προγράμματα απασχόλησης κακοπληρώνονται με μισθούς των 200 και 300 ευρώ.


Μας θέλουν όλους σύγχρονους σκλάβους, ανοργάνωτους να κουνάμε red σημαιάκια για να μας αλέθουν στην κομματική τους μηχανή αδιαμαρτύρητα.

Η επανάσταση που οραματίζονται σημαίνει εξαθλίωση των Ελλήνων εργαζόμενων και των ανέργων συνολικά. Έχουν ως μοναδικό κριτήριο την επιβίωση του κόμματος  και την αύξηση της κερδοφορίας τους πουλώντας και κανένα κουπόνι στους απελπισμένους.

Αυτή είναι η λαθρολάγνα αριστερά στην Ελλάδα, αυτός είναι ο κομουνιστικός δρόμος ανάπτυξης που υπηρετεί ο κομματικός συνδικαλισμός του κκε

Δε μπορεί να υπάρχει άλλο αίτημα σήμερα
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
Τώρα να πάρουμε τις τύχες μας στα δικά μας χέρια.


Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

Ταξική απάντηση
ΥΣ 1 - Οι Έλληνες εργαζόμενοι έχουν πατρίδα, την Ελλάδα μας.
ΥΣ 2 - Ποια είναι η πρόταση της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων και της Ομοσπονδίας Τύπου-     Χάρτου για την αντιμετώπισή της εισαγόμενης τυπογραφίας και της ανεργίας στον κλάδο;

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------