Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Στο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν τα χνάρια του τιμημένου αντεργατικού ΚΚΕ

Συνάδελφοι,
Θέλουμε να καταδικάσουμε και να καταγγείλουμε την εργοδοσία του ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο", που ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ για μεγάλες καθυστερήσεις πληρωμής μισθών στους εργαζομένους του.

Θέλουμε να καταδικάσουμε και να καταγγείλουμε την σιγή ιχθύος που τηρούν οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ και οι ταξικές δυνάμεις για τις καθυστερήσεις των μισθών στον ραδιοφωνικό σταθμό «Το Κόκκινο». όπου βέβαια οι μισθοί είναι πολύ χαμηλότεροι της συλλογικής σύμβασης.

Θέλουμε να καταδικάσουμε και να καταγγείλουμε το αντεργατικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ διότι ακόμα και η μισθοί πείνας που δίνουν στους εργαζομένους τους είναι χαμηλότερη της συλλογικής σύμβασης που θέλουν να εφαρμόζουν οι άλλοι εργοδότες.


Θέλουμε να καταδικάσουμε και να καταγγείλουμε το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσετε σε ένα νέο αντεργατικό ΚΚΕ. Οδηγώντας τους εργαζομένους του στην απόγνωση και στην απελπισία όπως ακριβώς έκαναν και οι βαρόνοι του Περισσού.

Στο ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν σχετικά νωρίς να τα κάνουν "πλακάκια" με τους κομματικούς συνδικαληστές εναντίων των εργαζομένων τους. Ακόμη και σήμερα εξακολουθούν να παρατηρούνται προβλήματα με τη μισθοδοσία και να μένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο", ενώ δεν έχει υποβληθεί καμία ερώτηση από βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την απαράδεκτη συμπεριφορά της ιδιοκτησίας του ΡΣ  δηλ. του ΣΥΡΙΖΑ.

Άρχισαν τα όργανα, της πολυπολιτισμικής αριστεράς του ΤΖΥΡΙΖΑ που άρχισε να δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο ξεκινώντας από τους Έλληνες εργαζομένους στον ραδιοφωνικό σταθμό τους "Στο Κόκκινο".  Κατά τ' άλλα θέλουν να σώσουν την Αθήνα και την Ελλάδα.χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει από το ποιους θα μας σώσουν και με ποιο τρόπο.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
Τώρα να πάρουμε τις τύχες μας στα δικά μας χέρια.

Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης


Υ/Σ φαίνεται ότι κάτι φταίει και άλλαξε η επαναστατική διάθεση της αριστεράς!!..!.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------