Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Αδυναμία λειτουργίας για το κομματικό μόρφωμα της νεας ΕΡΤ, με το καλημέρα.

Με …διακοπή της διαδικασίας επιστροφής των απολυμένων στην ΕΡΤ απειλούν δημοσιογράφοι στη ΝΕΡΙΤ που δεν προέρχονται από την παλιά ΕΡΤ και βλέπουν την πόρτα της νέας ΕΡΤ να κλείνει για αυτούς.

Οι πληροφορίες ότι η κυβέρνηση δεν θα επανεξετάσει τον διαγωνισμό για την πρόσληψη δημοσιογράφων και καλλιτεχνικού προσωπικού στη ΝΕΡΙΤ έχουν προκαλέσει πανικό στο Ραδιομέγαρο.

Λόγους ανησυχίας έχουν και δημοσιογράφοι, σκηνοθέτες και οπερατέρ που έχουν καταθέσει αμφισβητούμενα πτυχία γλωσσομάθειας και γνώσης Η/Υ στον ίδιο διαγωνισμό άλλα και για πρόσληψη στη ΔΤ, μετά τις εξαγγελίες για ενδελεχή έλεγχο. Η εισαγγελική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη διερευνά και αυτό το θέμα και άλλες παρατυπίες του διαγωνισμού.

Όλοι αυτοί ένωσαν τις δυνάμεις τους λοιπόν και εξαπέλυσαν εκβιασμό ότι θα προσφύγουν κατά της επαναπρόσληψης των απολυμένων της πρώην ΕΡΤ και θα μπλοκάρουν τη διαδικασία με προσωρινές αναστολές προκαλώντας αδυναμία λειτουργίας στη νέα ΕΡΤ, με το καλημέρα.

Επίσης γίνεται προσπάθεια από τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ το μόρφωμα της ΕΡΤ να είναι αυτό που θα χρησιμοποιηθεί ως όχημα για την λειτουργία ενός νέου δημοσίου φορέα που τελικά δεν θα είναι και τόσο νέος αν ακολουθηθεί αυτή η διαδικασία.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί εναγωνίως να φορτώσει τις αμαρτίες του μορφώματος της νέας και παλιάς ΕΡΤ στις πλάτες του Ελληνικού λαού μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, σηματοδοτώντας άλλη μια πολιτική ήττα τόσο για το ΣΥΡΙΖΑ όσο και για τους ΑΝΕΛ.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------