Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Μη μένεις απαθής στο βασανισμό των ζώων








Αυτήν την... "πολιτισμένη" πολυπολιτισμική εικόνα που κατά καιρούς έχει ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο προκαλώντας φρίκη και αποτροπιασμό επιχειρεί να ανατρέψει με ερμηνευτική του εγκύκλιο ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ρούσσος-Εμμανουήλ Παπαδάκης.

Ο ανώτατος δικαστής υπενθυμίζει σε αυστηρό τόνο ότι οι δράστες τέτοιων πράξεων είναι εγκληματίες που διώκονται με την αυτόφωρη διαδικασία και οι πράξεις τους, που έχουν "βαρύνουσα εγκληματική απαξία", τιμωρούνται μετά από αυτεπάγγελτη μήνυση, χωρίς δηλαδή να απαιτείται η καταβολή του παραβόλου των 100 ευρώ για την κατάθεσή της.

Ερμηνεύοντας τον Ν. 4039/2012, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου υπογραμμίζει τις σοβαρές ποινικές κυρώσεις που προβλέπονται για βασανισμό, κακοποίηση, κακή και βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε είδους ζώου, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας κατ' αυτού, όπως ιδίως η δηλητηρίαση, το κρέμασμα, ο πνιγμός, το κάψιμο, η σύνθλιψη και ο ακρωτηριασμός.

Μη μένεις απαθής στο βασανισμό των ζώων

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------