Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Οι γειτονιές της Ελλάδας δεν είναι πλέον ασφαλής, προσέχετε τα παιδιά σας

Η 19χρονη Ελληνίδα θα μπορούσε να βρεθεί νεκρή η απλά... να μην βρεθεί καθόλου! 

Ο Πακιστανός οδήγησε την άτυχη 19χρονη Ελληνίδα με την βία στο σπίτι του στην Πλατεία Αγίου Νικολάου όπου εκεί τον περίμεναν άλλοι τρεις ομοεθνείς του. 
Η κοπέλα βιάστηκε από τα ανθρωπόμορφα κτήνη.


Στο φύλλο της Δευτέρας, δημοσιεύθηκε η συγκλονιστική είδηση, που η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει να αποκρύπτει, τον βιασμό μιας 19χρονης Ελληνίδας από τέσσερις Πακιστανούς. 
Μετά το σημερινό ρεπορτάζ, στο οποίο επιβεβαιώνεται πλήρως το τραγικό συμβάν, τα νεώτερα στοιχεία που φέρνουμε στη δημοσιότητα προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την συγκάλυψη της στα Πακιστανικά κτήνη.

Καταρχήν πρόκειται για τέσσερις Ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων. οι τρεις από τους οποίους κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι! Ένας μάλιστα από αυτούς έχει αφεθεί ελεύθερος περισσότερες από 15 φορές, ενώ έχει δηλώσει 15 διαφορετικά ονόματα και 15 διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης.
 
 Το περιστατικό ξεκίνησε όπως είχαμε γράψει και την Δευτέρα, μετά την αντιφασιστική πορεία που έγινε το Σάββατο, που ήταν η παγκόσμια ημέρα κατά του φασισμού και του ρατσισμού. 
 
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αλλά και την κατάθεση της 19χρονης, ο Πακιστανός οδήγησε την άτυχη 19χρονη με την βία στο σπίτι του στην Πλατεία Αγίου Νικολάου όπου εκεί τον περίμεναν άλλοι τρεις ομοεθνείς του. 
 
Την κοπέλα την βίασαν και οι τέσσερις Πακιστανοί. 
Οι δύο την κρατούσαν και οι άλλοι δύο την βίαζαν. Ο ένας από αυτούς μάλιστα τράβαγε το όλο περιστατικό σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο! Και μόνο η σκέψη αυτή μας προκαλεί αναγούλα! 
 
Η κοπέλα μετά τον αλλεπάλληλο βιασμό της, τους ζήτησε να πάει τουαλέτα. Εκεί κατάφερε να ξεφύγει και άρχισε να τρέχει γυμνή στο δρόμο ουρλιάζοντας βοήθεια! Μια γυναίκα που τυχαία πάρκαρε το αμάξι της εκείνη την στιγμή, είδε την κοπέλα και την άφησε να μπει στο αμάξι. Την ώρα που την ρώταγε τι είχε συμβεί, είδε από τον καθρέπτη της 4 Πακιστανούς να τρέχουν προς το μέρος της. Αμέσως έβαλε μπρος και οδήγησε μέχρι το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα!

Η κοπέλα κατέθεσε όλα όσα της είχαν συμβεί και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρισκόταν το σπίτι. 
 
Όταν έφτασε η αστυνομία οι τέσσερις Πακιστανοί είχα κάνει φτερά! Έξω από το σπίτι βρισκόντουσαν πεταμένα τα ρούχα του κοριτσιού και η τσάντα της κοντά στον ηλεκτρικό του Αγίου Νικολάου. Ένας από τους Πακιστανούς, παραφύλαγε διακριτικά στο σημείο προφανώς για να δει πότε θα φύγει η αστυνομία. 
 
Οι αστυνομικοί τον αντιλήφθηκαν και τον προσήγαγαν στην ασφάλεια ως ύποπτο. Εκεί η κοπέλα αναγνώρισε τον έναν από τους τέσσερις βιαστές της και η αστυνομία τον συνέλαβε. Οι άλλοι τρεις κυκλοφορούν, ανάμεσα μας!

Όταν ρωτήσαμε την πηγή μας γιατί το περιστατικό δεν έχει αναφερθεί από την Γενική Διεύθυνση Αθηνών, που από προχθές τους καλούμε, μας απάντησε το εξής σοκαριστικό: «Είναι δυνατόν την ημέρα του αντιρατσισμού, να κάνουν γνωστό ένα τέτοιο ρατσιστικό περιστατικό με βιασμό ελληνίδας» ; 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 
 
Οι δήθεν Διεθνείς Οργανώσεις 
για τα Δικαιώματα των Γυναικών 
φυσικά ανύπαρκτες.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------