Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Το κτήνος αναζητά αίμα και μια μεγαλοπρεπή θυσία του Ελληνικού λαού

Είναι απίστευτο το πόσο έχουν 
προοδεύσει στον ΣΥΡΙΖΑ με 
την βοήθεια των νέων συντρόφων 
τους από το ΠΑΣΟΚ

Μέσα σε μια μέρα χαλιναγωγούν τα πάντα, και παραμυθιάζουν με την βοήθεια δημοσιογράφων, ΜΜΕ και συνδικαλΗστών όλη αυτή τη κρεατομάζα πλέον που λέγονται Έλληνες.

Είναι αδιανόητο το τι έχουν φορτώσει σε αυτό τον λαό.
Η τακτική τους είναι παλιά, γνωστή και πετυχημένη.

Συριζαίοι, λέτε ψέματα, παίζετε θέατρο, κοροϊδεύετε τον κόσμο, δήθεν ότι πασχίζετε να καταργήσετε τις πολιτικές των Μνημονίων και να βοηθήσετε τον Ελληνικό λαό. Δεν τολμάτε να δώσετε στη δημοσιότητα και να φέρετε στη Βουλή όσα συμφωνήσατε με τους δανειστές γιατί φοβάστε την οργή του κόσμου και πρώτα-πρώτα τους δικούς σας που σας πίστεψαν.

Το πρόβλημα της χώρας μας δεν είναι οικονομικό, είναι εθνικό.-
Η ΕΛΛΑΔΑ μας σήμερα βρίσκεται υπό καθεστώς διωγμού. Χτυπούν την Ελλάδα και τους Έλληνες αλύπητα. Βγάζουν όλο το μίσος που τρέφουν για την Ελλάδα.

Οι Έλληνες εξαπατήθηκαν, καταληστεύθηκαν και καταχρεώθηκαν όλοι, από άθλιους πολιτικούς τυχοδιώκτες, δημοσιογράφους και συνδικαληστές δεν μιλάει κανείς για αυτό. Ούτε μιλάει κανείς συνδικαλΗστης του ΠΑΜΕ κλπ αριστερών δυνάμεων και ταξικής αλληλεγγύης για τα αποθεματικά των ασφ. ταμείων που κατάφεραν τα λαμόγια σε μια νύχτα να καταληστέψουν τους κόπους και των ιδρώτα μια ζωής των Ελλήνων εργατών..

Κανείς δεν μιλούσε για τίποτα, μέχρι την στιγμή που αποφάσισαν ότι έπρεπε να ξεκινήσουν τον διωγμό και αφανισμό των Ελλήνων. Και μέσα σε όλα αυτά η Εκκλησία της Ελλάδος χορτάτη και βολεμένη “ΚΟΙΜΑΤΑΙ ” στηρίζοντας τους σημερινούς διώκτες του λαού.

Τα χειρότερα όμως φαίνεται ότι έρχονται και η πατρίδα μας η Ελλάδα, είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως που ετοιμάζονται χωρίς πόλεμο να κατακτήσουν και να αντικαταστήσουν των Ελληνικό λαό.

 Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012, η εφημερίδα “Θεμα” στη σελίδα 18 γράφει για το “Πώς στήνεται το λαθρεμπόριο καυσίμων”, τα τεράστια ποσά που χάνει το δημόσιο (δηλαδή εμείς), τα 80 αποχρωματιστήρια που υπάρχουν στη χώρα, τις χιλιάδες “γνωστές- άγνωστες” παράνομες δεξαμενές

και γράφει:“Το ΣΔΟΕ γνωρίζει πρόσωπα και διευθύνσεις αλλά δεν παρεμβαίνει”.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ;
Να γνωρίζετε μόνο, ότι τα ποσά που χάνει το δημόσιο (δηλαδή εμείς) είναι πάνω από 5 δις το χρόνο, ενώ τα ποσά που “εξοικονομούνται” από μειώσεις μισθών, συντάξεων κλπ. είναι 4,5 δις. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ δεν χρειαζόταν να πάρουν κανένα αντιλαϊκό μέτρο, παρά μόνο να εφαρμοστούν οι νόμοι.

Έχουμε καταδικάσει τα παιδιά μας και τους αγέννητους
Δυστυχώς αυτή είναι η θλιβερή και σκληρή πραγματικότητα και ενώ όλα αυτά τα πολιτικά σκουπίδια που κυβερνούν τη χώρα, ασχολούνται με το πώς θα “φτιάξουν” τα οικονομικά τους, τα τελευταία χρόνια έχουν φύγει από κοντά μας πάνω από 350.000 χιλ. νέοι Έλληνες επιστήμονες για να προσφέρουν τις γνώσεις του σε άλλα κράτη αφήνοντας στην Ελλάδα την σαβούρα τον πολυπολιτισμό, και την χλέπα.

Το επόμενο σχέδιο είναι να χωριστή η χώρα σε τόσα κομμάτια και οικονομικές ζώνες, όσοι είναι οι Καλλικρατηκοί δήμοι και σε όποιον Έλληνα δεν αρέσει, δόξα τον θεό έχουμε αρκετές γέφυρες και μπαλκόνια να πηδήξει..


Δυστυχώς οι περισσότεροι Έλληνες και μέσα σε αυτούς και πολλοί σοβαροί και έντιμοι καθηγητές, δημοσιογράφοι, συνδικαλιστές ακόμα και πολιτικοί, έχουν άγνοια και δεν έχουν συνδέσει όλα αυτά που συμβαίνουν με τον αφελληνισμό και διαμελισμό της χώρας

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------