Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

«Οι κλέφτες στη φυλακή»

Η υπόθεση αφορά την μαύρη τρύπα ύψους 115 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, για την οποία η ΝΔ του Σαμαρά έκανε τα πάντα για να συγκαλύψει. 
(για να δούμε ο Τσίπρας τι θα κάνει)

Ουδείς όμως ασχολήθηκε με τα οικονομικά εγκλήματα της Χαρ. Τρικούπη, καθώς αφενός οι δικαστικές αρχές δέχονταν τις γνωστές υποδείξεις υψηλών πολιτικών προσώπων και αφετέρου η δικαστική διερεύνηση των καταγγελιών της Χρυσής Αυγής κατά ΠΑΣΟΚ, αποτελούσε βόμβα στα θεμέλια της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι κατόπιν ελέγχου ορκωτών λογιστών στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, είχε προκύψει μαύρη τρύπα 114.500.000 εκατομμυρίων ευρώ, για την οποία δεν υπήρχαν τα απαραίτητα παραστατικά και αποδείξεις ούτως ώστε να δικαιολογηθούν.

Ο Ελληνικός λαός πλέον δεν μπορεί να αγοράσει ούτε τυρόπιτα, την στιγμή που τα εκατομμύρια γύρο του πέφτουν βροχή και τα αρπάζουν πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ΜΜΕ και λαμόγια συνδικαλΗστές


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------