Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Είσαστε του ιδιωτικού τομέα; Δεν πα' να πνιγείτε!

Το ότι στο Δημόσιο τα φάγανε όλα και δεν έχει λεφτά να καλύψει τις υποχρεώσεις του σε προμηθευτές και είναι ο μεγαλύτερος “μπαταχτσής" χρωστώντας 8 δισ. στην αγορά, ούτε που το μνημονεύει κανένας. Ιδιώτες είναι αυτοί, δεν πα' να χρεοκοπήσουν!

Το ότι εξαιτίας αυτών των καθυστερήσεων εργαζόμενοι του ιδιωτικού χάνουν τη δουλειά τους ή μένουν απλήρωτοι 18 μήνες ούτε που ενδιαφέρει κανέναν.

Και έρχεται η τρόικα και λέει το εξής απλό: "Αν θέλετε να πληρώσετε και τα μεν και τα δε, πρέπει να δανειστείτε, αλλά για να σας δανείσουμε, πρέπει να κάνετε μεταρρυθμίσεις." Τι πιο σαφές; Τι πιο κατανοητό; “

Αν θέλετε να συνεχίσετε τη φάμπρικα των διορισμών στο δημόσιο, τις συντάξεις στους 50άρηδες και την προστασία των συνδικαλιστικών φέουδων, συνεχίστε μόνοι σας. Εμείς δεν έχουμε καμιά υποχρέωση να σας δανείζουμε στον αιώνα τον άπαντα”.

 Τι δεν καταλαβαίνετε;
Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, συνδικαληστές και εκατοντάδες χιλιάδες κομματόσκυλα διορισμένα στο δημόσιο πίνουν το αίμα και τον ιδρώτα του ιδιωτικού τομέα καταστρέφοντας και ξεπουλώντας την χώρα. 

 Όλοι αυτοί έχουν μάθει μόνο να παίρνουν από τον ιδ. τομέα (να αρμέγουν είναι ο πιο σωστός όρος…) κι όχι να δίνουν.

Εξ' άλλου όλοι αυτοί, το Μνημόνιο δεν το ’φεραν για πλάκα στην Ελλάδα, αλλά για να αρμέξουν τον Ελληνικό λαό, τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας , το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο που υπάρχουν εν αφθονία,  το ήλιο, τις παραλίες, τα νησιά, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τα τρένα, τις τηλεπικοινωνίες, την ηλεκτρική ενεργεία και την ψυχή των Ελλήνων.



Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------